lg puricare wearable air purifier 2020

LG predstavlja osobni nosivi pročišćivač zraka PuriCare – nova razina osobne zaštite u pokretu

LG će dati novo značenje čistom zraku koji udišemo predstavljanjem nosivog pročišćivača zraka PuriCare na sajmu IFA 2020. Kao globalni predvodnik u rješenjima za čisti zrak, LG je odavno posvećen zdravom životu s naglaskom na higijenu. To ga je potaknulo na stvaranje potpuno nove kategorije – tehnologije nosivih pročišćivača zraka, kako bi se postigla nova razina zaštite u pokretu. Nosivi pročišćivač zraka LG PuriCare će biti dostupan u četvrtom tromjesečju 2020. godine na odabranim tržištima. Nosivi pročišćivač zraka LG PuriCare rješava probleme maski kućne proizvodnje nekonzistentne kvalitete, ali i nedovoljne dostupnosti jednokratnih maski. Naime, PuriCare koristi dva H13 HEPA filtera koji su slični onima koje LG koristi za svoje proizvode za pročišćavanje zraka.

Korištenjem LG-evih najnovijih dostignuća u pročišćavanju zraka, visokoučinkoviti zamjenjivi filteri omogućavaju nosivom pročišćivaču zraka PuriCare isporuku svježeg, čistog zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru. Zahvaljujući dvostrukim ventilatorima LG-ev nosivi pročišćivač zraka omogućava korisnicima da udišu čist filtrirani zrak, dok ugrađeni, patentirani respiratorni senzor otkriva ciklus disanja i volumen daha korisnika te u skladu s tim prilagođava dvostruke ventilatore s tri brzine. Ventilatori se automatski ubrzavaju kako bi pomogli pri udisanju zraka te usporavaju kako bi se smanjio otpor pri izdisaju, što zajedno olakšava disanje.

Ergonomski dizajniran na temelju opsežne analize oblika lica, LG PuriCare čvrsto prianja uz lice korisnika kako bi se smanjilo ispuštanje zraka oko nosa i brade, dok dizajn također omogućava udobno nošenje satima. Učinkovita i lagana baterija od 820 mAh traje do 8 sati u smanjenom načinu rada i dva sata u pojačanom načinu rada.

Osim toga, ovo LG-evo inovativno rješenje za čist zrak dolazi s jedinstvenim spremnikom koji pomaže u održavanju higijene između korištenja. Opremljen je UV-LED lampicama koje ubijaju štetne bacile, a može čak napuniti uređaj i poslati obavijest mobilnoj aplikaciji LG ThinQ (za Android/iOS) kada je vrijeme za zamjenu filtera. S obzirom kako je svaka komponenta nosivog pročišćivača zraka LG PuriCare – od filtera do traka za uši – zamjenjiva i reciklabilna, riječ je o ekološki prihvatljivom rješenju.

“Nosivi pročišćivač zraka PuriCare je uzbudljiv dodatak našoj rastućoj liniji proizvoda dizajniranih za pružanje značajnih zdravstvenih i higijenskih koristi. U vrijeme kada korisnici traže načine kako život učiniti sigurnijim i praktičnijim, važno je da smo u mogućnosti ponuditi rješenja koja imaju opipljivu dodanu vrijednost”, rekao je Dan Song, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG će u rujnu za vrijeme sajma IFA 2020 predstaviti virtualnu izložbu s najnovijim inovacijama, uključujući nosivi LG PuriCare.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged