drugačija glazba - indian night - medika 2020

Drugačija glazba – zvukovi Indije u Medici koja novu sezonu počinje s još jednim glazbenim druženjem

Dolazi nam jesen, neizvjesnija od bilo koje prije. Ali, dok se još mogu iskoristiti topliji dani i bablje ljeto, pozivamo vas na novi ciklus programa “Drugačija glazba”. Ovaj put uz ambijent i chill zvukove povest ćemo vas u posjetu indijskom potkontinentu. Obujte svoje najbolje plesne papuče, jer možda bude magičnih tepiha i bollywoodskih koreografija. Dođite na “Drugačiju glazbu” u dvorište Medike u subotu, 29. kolovoza 2020. godine od 18 sati gdje će vas kroz ovu tematsku večer voditi Indra, M.I.L.E, Jarunsky i Chillin Glow, a cijena ulaznice iznosi 0 kuna!

Kako se događaj održava na otvorenom, u dvorištu Medike, broj posjetilaca se neće ograničavati, ali će se sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu morati voditi pisana evidencija sudionika koja će se nalaziti na ulazu. Evidencija će se čuvati 14 dana, nakon kojih će se uništiti. Također, na ulazu u dvorište će se mijeriti temperatura posjetiteljima.

M.I.L.E.

Pripadnik je nove stare generacije zagrebačkih klupskih heroja. Mile je mixao po klubovima, dvoranama, šumama, tvrđavama, brodovima, a neki kažu ida je miksao i na kineskoj svemirskoj stanici. Miksanjem se počeo baviti krajem 90-tih, čime se i danas aktivno i uspješno bavi. Član poznatog zagrebačkog kolektiva Tunel, stilski vrlo raznolik te uspješno u cjelinu spaja glazbene stilove kao što su house,downbeat, trip hop, funk, breakbeat, funky groove, ethno fusion i slično, a njegovi energični nastupi ne ostaju nezapaženi. Svoj nastup prilagođava publici, situaciji i mjestu. Uz DJ-anje, također i MC-ja koristeći efekte (echo, delay, filter…) te svira udaraljke (tarabuka, djembe i egipatska tabla).

INDRA

Od world-music emisije Baraka na Radiju Student, Ministarstva psihodelije i Chillibara i niza različitih psybient tuluma i trance festivala, do rezidentice na Mo:Demu, Indra nas preko 15 godina vodi na putovanja svijetom i beyond kroz svoju jedinstvenu fuziju vibrirajućih ambijenta i toplih etno zvukova ispod kojih je uvijek dub kičma i gruv Majke Zemlje. Njena kompilacija Forest garden poziv je da se vratimo roots vrijednostima i održivom načinom života.

JARUNSKY

Svoje prve tragove na mikseti počeo ostavljati 2014. godine, a njegov opus bazira se na elektronici uz veliku ljubav prema slušanju i praćenju drugih žanrova, a njegova selekcija se uglavnom bazira na raznim tipovima downtempa, nudisca, deepa, techousea – “ovisno o prostoru i vremenu”, kako sam ističe. Do sada nebroje puta rasplesao razne tipove publike, a kada su u pitanju omiljene gaže, njegovi favoriti su ipak oni van noćnih klubova. A kako tvrdi, najdraži su mu nastupi pod otvorenim nebom, po mogućnosti dnevni đir…

CHILLIN GLOW

DJ koji će otvoriti ovu večer i zasjati u svom chillut izdanju! Već se godinama pronalazi u Chill-out frekvencijama, puštajući pri tome sve – od Downtempa, Psychill i Psybienta. Nastupima na festivalima poput MoDem i Lost Theory te gažama po zagrebačkim klubovima, dokazana je vrhunska selekciju. Ujedno i organizator FreeMental Festivala, dio Area 51 deco teama i jedan od osnivatelja Hypnodelix kolektiva. Bacite uho na set sa MoDem festivala.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged