schiphol airport, amsterdam / 2020.

KLM od 1. ožujka uvodi dodatni let na liniji Schiphol Amsterdam – Zagreb

KLM je još tijekom zime 2020. godine najavio dodatni let iz Amsterdama za Zagreb. Najavljeno je i ostvareno – od 1. ožujka 2021. uveden i dodatni let, a on će ostati i tijekom ljeta. Let će nadopunjavati postojeću ponudu KLM-a na ruti “Amsterdam – Zagreb – Amsterdam”, a odvijati će se zrakoplovom tipa Embraer ERJ-175.

Raspored novog leta biti će izuzetno pogodan za sve putnike koji putuju iz Zagreba i regije, jer će zrakoplov “prenoćiti” u Zagrebu. Iako je uspostava leta najavljena za sredinu veljače, zbog pandemije koronavirusa uvođenje dodatnog leta bilo je odgođeno.


Bilo da putuju do Amsterdama ili koriste Amsterdam kao tranzitnu točku, svi će putnici profitirati ranim polaskom zrakoplova iz Zagreba te kasnim polaskom iz Amsterdama za Zagreb. Ujedno će se moći povezati s drugim odredištima u svijetu u države u kojima je omogućeno putovanje.

Raspored novog leta zrakoplovne kompanije KLM:

  • KL1939 će svakodnevno polijetati iz amsterdamske zračne luke Schiphol u 20.55 CET i slijetati u Zagreb u 22.55 po lokalnom vremenu
  • KL1938 će polijetati svaki dan u 06.30 sati po lokalnom vremenu iz Zagreba i slijetati u amsterdamsku zračnu luku Schiphol u 08:40 sati CET

Sve dok se cijepljenje ne provode na široj populaciji, za KLM testiranje će i dalje biti jako važno

Za putnike koji putuju u Amsterdam iz područja s visokim rizikom nizozemska vlada zahtijeva antigenske testove, uz već postojeći zahtjev za PCR testom. Održavanje zrakoplovnih letova na siguran i odgovoran način te postupno ponovno pokretanje letova tamo gdje su bili zaustavljeni, bio je prioritet KLM-a od izbijanja pandemije koronavirusa. KLM je već poduzeo brojne mjere, poput HEPA filtera i maski za lice te je prilagodio usluge u zrakoplovu.

Fleksibilna politika rezervacije KLM-a svojim klijentima nudi fleksibilne uvjete rezervacije 100-postotnim promjenjivim ili povratnim kartama na svim svojim letovima do 31. prosinca 2021. godine. Putnici mogu, iz bilo kojeg razloga izmijeniti rezervaciju, dobiti povrat novca ako više ne žele putovati ili dobiti naknadu ukoliko im je let otkazan. Za najnovije informacije prije putovanja KLM preporučuje upotrebu mrežne stranice na adresi klm.traveldoc.aero.

Tagged