adidas - ready for sport - 2020

Kampanja Ready For Sport – Adidasova nova kolekcija za vruće ljetne treninge

U sklopu globalne kampanje “Ready For Sport”, jedan od najpoznatijih sportskih brendova adidas lansirao je novu trening kolekciju, idealnu za fizičku aktivnost u vrijeme visokih temperatura. Kolekcija se sastoji od premium proizvoda koji vas oslobađaju od topline te drže suhima i svježima. Proizvodi su napravljeni HEAT.RDY tehnologijom – adidasovim naprednim sistemom za izradu opreme dizajnirane za pokret i u najtoplijim vremenskim uvjetima. Nakon proteklog perioda kojeg je obilježila preporuka ostanite doma, sve je više sportaša i rekreativaca jedva dočekalo svoje treninge. No, dolaskom ljeta stigli su i otežani uvjeti treniranja stoga je vrlo važno prilagoditi prehranu, piti dovoljno tekućine i pronaći idealnu odjeću za vježbanje.


Nova kolekcija koja nudi laganu i prozračnu sportsku odjeću dio je nove adidasove globalne kampanje Ready For Sport čiji je fokus na sportašima diljem svijeta i njihove ljetne sportske aktivnosti. U kampanji sudjeluje više od 2500 sportaša i rekreativaca koji pokazuju što za njih znači sport i kako su provodili vrijeme tijekom pandemije korona virusa.

Proizvodi nove kolekcije mogu se pronaći u adidasovim dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Puli, Osijeku, Šibeniku, Makarskoj i Varaždinu.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged