julius meinl supreme utc - 100% arabica kava - 2021.

Julius Meinl poklanja ugostiteljima kilu premium mješavine kave Supreme

Čak 750 tisuća šalica kave Julius Meinl daruje partnerima, vlasnicima barova, restorana i hotela! Kako bi lakše prebrodili izazovna vremena svaki kupac dobit će kilogram premium mješavine Supreme UTZ, 100% arabika kave.

“Julius Meinl uvijek je zagovarao suradnju i partnerski odnos sa svojim kupcima, a s nekima od njih uspješno surađujemo više od 15 godina. U ovim zahtjevnim vremenima s velikim entuzijazmom podržavamo i podupiremo njihov rad. Povjerenje naših kupaca i njihovih gostiju iznimno su nam važni i to im želimo pokazati donacijom naše vrhunske kave“, rekla je Katarina Zekić, direktorica tvrtke Julius Meinl Hrvatska.


Supreme UTZ, 100% arabika kava nježne voćne arome. Ima elegantnu baršunastu kremastu strukturu i zaokružen okus čokoladne slatkoće. Ova kava je odličan izbor za uživanje u ovom napitku. Uz to, svakom šalicom kave koju popijete u omiljenom kafiću podržavate ugostiteljski sektor i čuvate radna mjesta.

Ova inicijativa Julius Meinla, lidera u premium industriji kave, dodatan je vjetar u leđa u ovim iznimno teškim vremenima za HoReCa sektor. Više o Juliusu Meinlu doznajte na mrežnim stranicama tvrtke na adresi juliusmeinl.com/hr.

Tagged