mirjana mikulec 2020

InDizajn s Mirjanom Mikulec: Nova sezona interijera stiže za Uskrs na RTL-u

Nakon odgode emitiranja nove sezone emisije “InDizajn s Mirjanom Mikulec”, ljubitelji lijepog dizajna napokon imaju razloga za veselje! Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, zajedno sa svojim timom, ovog Uskrsa 12. travnja 2020. godine donosi nove uzbudljive epizode. Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, i ovog proljeća moći ćete vidjeti neke nove dizajnerske prostore, korisne savjete i novitete iz svijeta unutarnjeg uređenja.


InDizajn tim ovoga je puta otišao malo dalje u potrazi za inspiracijom. Tako da ćemo već u prvoj epizodi nove sezone vidjeti trendove i novitete sa Sajma namještaja i rasvjete u Stockholmu. Osim toga, čeka vas i intervju s Henrikom Nerom, jednim od najpopularnijih švedskih stilista interijera i fotografa. Ekipa InDizajna posjetila je njegov dom pa ćete iz prve ruke moći pokupiti i savjete za uređenje svojeg prostora.

“Iz sezone u sezone se trudimo svojim gledateljima ponuditi zanimljivi sadržaj i inspirativne interijere. Iza svakog projekta stoji puno truda i rada cijelog tima, tako da ćemo kroz 17. sezonu pokazati više od 50 preuređenih prostora”, ističe Mirjana Mikulec čiji je studio preuredio i kupaonicu Martine Tomčić, poznate operne pjevačice i TV zvijezde.

U novoj sezoni ćete između ostaloga vidjeti i 12 novih makeovera jedne prostorije u domu koje su osvojili dobitnici na nagradnom natječaju InDizajna Iznenadi me.

Tim arhitekata iz studija Mirjane Mikulec pobrinuo se i za realizaciju jednog humanitarnog makeovera u srednjoj školi – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb namijenjenoj mladeži s teškoćama u razvoju. Tako je uređen prostor za druženje na drugom katu škole koji je školarcima neophodan.

“Učenici često nemaju mogućnost za socijalizaciju s vršnjacima jer rijetko izlaze iz škole za vrijeme odmora, a mnogi od njih dolaze iz drugih županija i svakodnevno putuju, pa dolaze ranije u školu. No tu se osjećaju sretno i zadovoljno, i ova prostorija omogućava im upravo to – druženje koje im nedostaje van škole”, rekla je ravnateljica ustanove.

Prva epizoda starta na sam Uskrs, u nedjelju 12. travnja 2020. godine na RTL Televiziji u prijepodnevnom terminu. Osim već spomenutih uzbudljivih priča, nova sezona donosi i nove parove dizajnera amatera u rubrici Dizajner na jedan dan, dok je rubrika Uradi sam obogaćena novim zanimljivim idejama za izradu prigodnih dekoracija i namještaja.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged