hbo max hrvatska / 2022.

HBO Max 8. ožujka dolazi u Hrvatsku – postojeći i novi pretplatnici imat će 33% popusta doživotno!

HBO Max, premium streaming platforma tvrtke WarnerMedia, postat će dostupna u Hrvatskoj u utorak, 8. ožujka 2022. godine. HBO Max nudi “visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova”, među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi. Dodajmo da usluga HBO Max svojim dolaskom zamijeniti postojeću HBO GO platformu.


A već se znaju i cijene ove usuge. Posdjetimo, mjesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 eura, a cijena nove HBO Max pretplate bit će mali skluplja – 6,99 eura mjesečno. Međutim, u znak obilježavanja dolaska HBO Maxa, HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom bit će automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cijenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 eura mjesečno! Ova promotivna ponuda omogućit će korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate prije 31. ožujka 2022. također će moći iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate.

HBO Max mijenja HBO GO i nudi nove pretplatne mogućnosti

Nakon 31. ožujka, pored mjesečne pretplate bit će dostupna i nova godišnja pretplata po cijeni od 54,99 eura. Ona je za korisnika vrlo isplativa jer će omogućiti dvanest mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci.

HBO Max će po prvi put na jednom mjestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove. U ponudu se uključuju i Warner Bros. filmovi koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Najavit ćemo da će se među najpopularnijim filmovima koji će biti dostupni naći Matrix: Uskrsnuće, Dina i Kralj Richard.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije koji će biti dostupni za gledanje

Postaja jedanaest, Mirotvorac, druga sezona serije Vučji odgoj i Seksualni život studentica. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su Sve ostalo, Kamikaze, Požuda, Ruxx, Odmrzavanje, Doušnik i Garcia!. Najavljeni su i reality formati Trudna Amy, Potraga za čarobnim Mikeom, Otok švalera i Selena + Chef. Sadržaji za djecu uključivat će naslove kao što su Mali titani, krenite!, Gumballov čudesni svijet, Crtići Looney Tunes i CoComelon.

HBO Max će biti dostupan na raznim uređajima i platformama. Tu se misli na smart televizore i uređaje za streaming kao što su Apple TV 4K i Google Chromecast. No, streamati možete i preko igraćih konzola PlayStation 4 i 5, Xbox One i Xbox Series X i S te putem pametnih telefona i tableta. Također, sadržaje možete naći direktno na mrežnoj stranici na adresi hbomax.com. Dodajmo da je HBO Max biti dostupan i kod odabranih operatera kabelskih televizija.

Novi streaming servis bit će dostupan u 61 zemlji

HBO Max nudi unaprijeđeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila. Također, gledanje sadržaja moguće je na tri uređaja istovremeno, kao i registracija neograničenog broja uređaja po pretplati. Tu je i 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K rezoluciji. Korisnici će moći vršiti uplate putem većih providera kao što su VISA, Mastercard i PayPal i kupovinom u aplikacijama Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout.

Ova nova vrsta usluge trenutno je dostupna u 46 zemalja širom Sjeverne i Latinske Amerike i Europe. Ta brojka će porasti na 61 s lansiranjem HBO Maxa u utorak, 8. ožujka u dodatnih 15 zemalja. HBO Max se širi na globalnom nivou kao dio plana lansiranja u fazama, a kasnije tijekom ove godine će postati dostupan u šest novih europskih zemalja, uključujući Grčku i Tursku.

“Globalno lansiranje HBO Maxa ide po planu dok pokrećemo platformu u 15 novih europskih zemalja. A time na svjetskom nivou postajemo dostupni na ukupno 61 teritoriju. Realiziramo našu strategiju da širom svijeta postanemo dostupni direktno potrošačima. To će uz naše voljene sadržaje doprinijeti tome da budemo jedna od vodećih svjetskih streaming platformi”, rekao je Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala.

Video: HBO Max stiže u Hrvatsku u utorak, 8. ožujka 2022. godine!

Tagged