dm jessa | tamponi - ulošci - menstrualne gaćice | 2024.

DM trajno snizio cijene proizvoda za žensku higijenu vlastite marke “Jessa”

Proizvodi za žensku higijenu DM marke Jessa dostupni su u prodavaonicama DM-a te na njihovom online shopu po novim i to nižim cijenama. Ovo sniženje je na snazi od četvrtka, 1. veljače 2024. godine, a cijene svih uložaka, tampona i menstrualnih gaćica vlastite marke DM je trajno snizio za najmanje 13 posto. Točnije, za iznos stope PDV-a, kako bi osnovne higijenske potrepštine svim ženama bile još pristupačnije.

Prema istraživanju udruge PaRiter, više od trećine žena, tj. njih 36,4 posto, primorano je kupovati manje kvalitetne menstrualne potrepštine zbog njihove cijene. I upravo je zato DM odlučio formirati nove cijene proizvoda vlastite marke. Naime, sve proizvode marki ove tvrtke odlikuje izvrstan omjer cijene i kvalitete. A prema istraživanju Ipsosa, kupuje ih čak 99 posto građana.

DM već dugi niz godina ulaže u unapređenje kvalitete života i zdravstvene skrbi koja je dostupna našim sugrađanima. I ove ćemo se, 2024. godine, usmjeriti na zdravlje žena. A u središtu naših aktivnosti bit će menstrualno zdravlje s glavnim ciljem poticanja promjene u percepciji menstruacije koja je znak sazrijevanja i odrastanja, a ne razlog za sram i brigu o novcu. Nadamo se da će nam se pridružiti i drugi trgovci, proizvođači i dobavljači kako bismo zajedno pokazali ženama da prepoznajemo njihove potrebe i omogućili im da se usredotoče na njih, bez brige o cijenama”, rekla je Gordana Picek, voditeljica resora nabave i marketinga DM-a za regiju Adria te voditeljica prodajne regije u Hrvatskoj.

Tijekom prošle, 2023. godine, DM je svoje aktivnosti usmjerio na zdravlje žena

U sklopu natječaja ZAJEDNO za bolje sutra ova tvrtka je podržala realizaciju devet društveno odgovornih projekata usmjerenih na dobrobit i zdravlje žena te je serijom podcasta i prvom DM ženskom konferencijom osigurao dodatan prostor za raspravu i edukaciju o ženskom zdravlju.

Nove cijene proizvoda dm marke Jessa prvi su korak u nizu ovogodišnjih aktivnosti. A njima ova tvrtka nastavlja svoj fokus na žensko zdravlje s ciljem ublažavanja menstrualnog siromaštva. Ali i skretanja pozornosti na temu menstrualnog zdravlja. I dodajmo, proizvodi za žensku higijenu marke Jessa već su od veljače 2024. godine, dostupni po novim, nižim cijenama. I to u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama DM-a na adresi dm.hr.

VIDEO: Estetska medicina u službi naglašavanja prirodne ljepote

Tagged