xiaomi pad 5 / 2021.

Xiaomi Pad 5 – vrhunski tablet prepun odlične zabave i radnih mogućnosti

Xiaomi je predstavio svoj novi tablet Xiaomi Pad 5. Ovo je svestran alat za produktivnost, kako na poslu, tako i u učionici. A uz to donosi i vrhunsko iskustvo mobilne zabave! Ova prijenosna radna stanica prepuna je vrhunskih značajki koje korisnicima omogućuju da se odlično zabave i pametno rade.

Tu je Productivity Suite – značajke koje će vam povećati produktivnost. Skenirajte sve dokumente pomoću kamere od 13 megapiksela i besprijekorno ih dijelite s kolegama s posla ili iz razreda. Za prirodno iskustvo pisanja, Xiaomi Smart Pen dolazi sa samo 12,2 grama, 4096 razina osjetljivosti na pritisak te brzinom uzorkovanja od 240 Hz.


Xiaomi Smart Pen uključuje i prikladne značajke kao što je funkcijska tipka Smart Pen za brzo unošenje bilješki. S njom možete snimati zaslon ili jednostavno prebaciti mod između “olovke” i “gumice”. Osim toga, spremni ste i za konferencijske pozive s prednjom kamerom od 8 MP koja podržava 1080p video.

Tvrtka Xiaomi opremila je tablet sa novim živopisnim zaslonom s ugodnim doživljajem gledanja

Xiaomi Pad 5 ima 11-inčni WQHD+ 120 Hz zaslon koji oživljava sadržaj s razrađenim slikama s mekšim i prirodnijim bojama punim detalja. Uz podršku za Dolby Vision, Pad 5 omogućuje vrhunsko HDR iskustvo gledanja koje donosi ultra žive slike. A tu je i nevjerojatna svjetlina, kontrast, detalji i boje koje dosad niste vidjeli na ekranu. Čak i ako svoje omiljene emisije gledate dulje vrijeme i bez obzira na to gdje gledate, pravi zaslon Xiaomi Pad 5 i ugrađeni način rada Low Blue Light omogućuju čisto, ali sigurno i ugodno iskustvo gledanja.

Kako Pad 5 plijeni vaše oči, bit će vam i lagan za uši u slobodno vrijeme. Uživajte u bogatom stereo zvuku uz četiri zvučnika koji nude glasniji i oštriji zvuk. Štoviše, tu je i Dolby Atmos realističan sustav za vrhunski zvučni doživljaj. S njim ćete doživjeti detalje zvuka, njegovu dubinu i “realizam”.

Prepun performansi i izgrađen za neusporedivu vezu

Kako biste bili u tijeku s učenjem, poslom, zabavom i svime između, Xiaomi Pad 5 opremljen je 7nm procesorom Qualcomm Snapdragon 860. To je procesor visokih performansi s maksimalnim radnim taktom do 2,96 GHz. Kako bi korisnici bili uvijek povezani, Pad 5 dolazi s duljim vijekom trajanja baterije. To mu omogućuje baterija kapaciteta 8.720 mAh.

“Usred novog normalnog i povratka učenika u školu, Xiaomi Pad 5 dolazi u vrijeme koje odgovara našem novom načinu odlaska s posla na zabavu i svega između – u trenu. To je istinska sve-u-jednom radna stanica, opremljena od oblika do funkcionalnosti, gdjegod se koristila. Od učionice, do kuće ili ureda”, rekla je TJ Walton, Product Marketing Manager u tvrtci Xiaomi. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi mi.hr.

U early bird promotivnoj prodaji koja će trajati od 24. do 26. rujna, Xiaomi će Pad 5 prodavati po promotivnoj cijeni od 2.399 kuna! Od 27. rujna do 10. listopada uz kupnju Pada 5 dobit ćete na poklon bežične slušalice Redmi Buds 3 Pro. Nakon tih promotivnih akcija maloprodajna cijena Xiaomi Pad 5 će koštati 2.899 kuna. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Video: Introduce Xiaomi Pad 5 – Play Hard Work Smart

Tagged