xiaomi electric scooter 3 / 2021.

Xiaomi Electric Scooter 3 – električni romobil opremljen tehnologijom KERS i E-ABS

Xiaomi je predstavio električni romobil Electric Scooter 3 s kojim Vam se “omogućuje još moderniji život u pokretu”. To je nov je i moderan gradski suputnik za sve koji žele brzo putovati gradom. A opremljen je dodatno poboljšanim korisničkim iskustvom i sigurnosnim značajkama. Dolazi u dvije boje, koje uključuju crnu Onyx Black i sivu Gravity Grey boju.

Electric Scooter 3 je vrlo praktičan i lagan, a njegova rama nadograđena je i sklopiva u 3 koraka. To ga čini jednostavnim za nošenje, sklapanje i pohranu u stražnji dio automobila, autobus ili vlak. Tim uređajem praktički će se trenutačno poboljšati život onima koji u urbanim centrima trebaju brzo doći s jednog do drugog mjesta.

S brzinom do 25 km/h i električnim motorom maksimalne snage 600 W, Electric Scooter 3 klizi po uzbrdicama i neravninama tijekom vaših kratkih putovanja po gradu. A ovaj električni romobil dolazi i s novim sigurnosnim značajkama. To uključuje E-ABS regenerativni sustav zaštite od blokiranja kočnica te novu stražnju disk kočnicu s dvije disk pločice. A tu je i KERSKinetic Energy Recovery System – proizvodnja električne energije tijekom kočenja. Maloprodajna cijena električnog romobila Mi Electric Scooter 3 iznosi 3.099 kuna, a dostupni su u Mobisu. Više tehničkih informacija o romobilu dostupno je na mrežnim stranicama tvrtke Xiaomi.

Video: Xiaomi Electric Scooter 3 – Elevate Your Ride – #SmartLivingForEveryone

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -