samsung galaxy fit3 smartwatch | 2024.

Samsung Galaxy Fit3 | Izdržljiv i kompaktan pametni sat s elegantnim 1,6 inčnim zaslonom

Samsung predstavlja pametni sat Galaxy Fit3, a on donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i potiče zdrave životne navike. Ovaj najnoviji nosivi uređaj tvrtke Samsung napravljen je od aluminija, a ima i novo kućište sa širim zaslonom. A on korisnicima omogućava praćenje podataka o njihovom zdravlju izravno sa zapešća, bilo da žele pratiti rezultate vježbanja ili provjeriti koliko su mirno spavali.

Samsung Galaxy Fit3, kako smo već spomenuli, ima aluminijsko kućište i 1,6-inčni zaslonom. Dodajmo, on je za čak 45 posto širi od prethodnog modela i korisnicima nudi lakši pregled ključnih informacija, samo jednim pogledom. Sam sat je lagan i udoban, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. A zahvaljujući bateriji koja traje skoro dva tjedna jednostavno se integrira u život pojedinca. Osim što je izdržljiv, ovaj pametni sat je moguće personalizirati i učiniti stilski privlačnijim odabirom omiljenog dizajna, uz pomoć više od 100 unaprijed postavljenih predložaka prikaza informacija ili postavljanjem vlastitih fotografija kao pozadine.

Također, narukvice je moguće jednostavno kombinirati i prilagoditi, kako bi se uskladile s osobnim stilom i svakodnevnim rutinama pojedinca, a sve uz pomoć pritiska na jedan gumb. A tu je i praćenje otkucaja srca uz pomoć Health Metrics značajke. Prepoznajući važnost kvalitetnog sna, Samsung potiče korisnike da razumiju vlastite obrasce spavanja i izgrade zdravije navike s naprednim alatima za praćenje sna. Tako Samsung Galaxy Fit3 udobno leži na ruci tijekom cijele noći i prati spavanje korisnika, a otkriva i hrkanje te nadzire razinu kisika u krvi. Sve kako bi korisnicima pokazao bolji uvid u njihovo opće stanje.

Na temelju individualnih navika spavanja Samsung Galaxy Fit3 korisnicima pruža personalizirani Sleep Coaching

On donosi značajne uvide koji korisnicima pomažu da bolje razumiju vlastiti san te uvedu zdravije promjene u svoj život. Također, Galaxy Fit3 omogućuje korisnicima da nadgledaju vlastite aktivnosti tijekom dana, potičući ih da ostanu motivirani za postizanje svojih ciljeva. Korisnici tako mogu pratiti više od 100 vrsta vježbi, bilo kada i bilo gdje te lako pregledavati svoje zapise o vježbanju. Napomenimo i da Samsung Galaxy Fit3 ima ocjenu 5ATM i IP68 otpornost na vodu i prašinu. A to znači da korisnici mogu uživati u aktivnostima na otvorenom u različitim okruženjima i vremenskim prilikama. Također, ovaj pametni sat pruža korisnicima dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja kroz obuhvaćanje zdravstvenih metrika koje uključuju broj otkucaja srca i razinu stresa.

A kako bi korisnicima pružio odgovarajuće sigurnosne značajke, Samsung Galaxy Fit3 posjeduje značajke poput Fall Detection i Emergency SOS za hitne pozive. Tako prilikom pada ovaj nosivi pametni uređaj korisnicima pruža mogućnost automatskog poziva hitnim službama kako bi pravodobno zatražili medicinsku pomoć. Nadalje, u izvanrednim situacijama, korisnici mogu poslati SOS poziv pritiskom na bočnu tipku pet puta.

Za unaprijeđeno iskustvo nošenja, korisnici Galaxy Fit3 također mogu pristupiti nizu mogućnosti unutar Samsung Galaxy ekosustava. Tako se Galaxy Fit3 može koristiti za direktno upravljanje kamere pametnog telefona prilikom fotografiranja i postavljanja odbrojavanja s Camera Remote. No može služiti i za reprodukciju i upravljanje medijima na povezanom uređaju. A za besprijekorno iskustvo, Galaxy Fit3 i upareni pametni telefon moguće je automatski sinkronizirati. A ako je pametni telefon izgubljen, korisnici ga mogu jednostavno pronaći pomoću značajke Find My Phone na Galaxy Fit3 ili obrnuto. I dodajmo, pametni sat Samsung Galaxy Fit3 bit će dostupan od petka, 23. veljače 2024. godine. Dolazi u tri boje – u sivoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj, a cijena mu je 79 eura. Više o ovom pametnom uređaju doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Hands-On with the Samsung Galaxy Fit 3: Take A Look!

https://www.youtube.com/watch?v=pu6I3ytBKns
Tagged