meanit tws b80 | bežične stereo slušalice | 2023.

MeanIT TWS B80 | Odlične i malene bežične stereo slušalice koje odlikuje prozirno kućište

MeanIT TWS B80 su najnovije bežične stereo slušalice ove hrvatske tehnološke tvrtke i kako nam se čini, one su možda i najbolje od svih MeanIT-ovih modela slušalica. A odmah ćemo istaknuti njihove sjajne drivere od čak 13 milimetara, TWS tehnologiju, ali i vrlo ugodan ergonomski dizajn. Podsjetimo, ova tvrtka je na tržište do sada izbacila zaista veliki broj sličnih uređaja. Ako želite nešto više doznati o tim malo drugačijim modelima, konkretno o B31, B50, B60 i B200, sve što vas zanima o njima možete pročitati ovdje.

Kako su ovakve slušalice danas već poprilično uobičajene, naglasit ćemo da se ovaj model slušalica, baš kao i njegovi prethodnici, služi tehnologijom TWS. To je kratica za True Wireless Stereo, tehologiju posebno razvijenu za ovakve uređaje. Naime, ona povezuje slušalice putem Bluetooth veze i to na način da kada ih uključite, one će se prvo međusobno povezati, a tek onda spojiti na pametni telefon, tablet, računalo ili neki drugi kompatibilan uređaj. Ukratko, TWS standard je napredniji, brži i stabilniji od svih prethodnih. I dodajmo, kod njega nema kašnjenja u prijenosu te što je najvažnije, za svoj rad troši puno manje energije. A to znači da ćete ih moći duže slušati.

No, kada se jednom baterija i potroši, slušalice jednostavno vratite u kućište. I kreće punjenje! Kapacitet baterije u kućištu je 200 mAh, a ona će moći tri puta napuniti obje slušalice. A kako svaka slušalica ima svoju bateriju snage 30 mAh, moći ćete ih slušati satima. Dodajmo i da je kućište crne boje, ima prozirni poklopac, a ispod njega je i mali displej koji pokazuje trenutni kapacitet baterije. A osim što je model slušalica MeanIT TWS B80 najnoviji, on i izgleda modernije i čvršće od “starije braće”. I ima jednu novinu, a to je da se puni putem USB-C ulaza. Ove nove bežične slušalice možete pronaći na MeanIT-ovom web shopu za samo 15,99 eura.

FOTO: MeanIT TWS B80 | Bežične stereo slušalice | Wireless stereo earphones

Tagged