stela rade - korak po korak | 2023.

Stela Rade objavila singl “Korak po korak”, a on je ujedno i posljednji s nadolazećeg istoimenog EP-a

Mlada i nekonvencionalna glazbenica Stela Rade zaista donosi svježi vjetar na glazbenu scenu, a sada predstavlja posljednji video spot za pjesmu “Korak po korak”, koja se nalazi na nadolazećem i istoimenom EP-u. A tako je Stela s tri prethodna i vrlo intrigantna singla “Briga me”, “Spasi nas” i “Nije kasno” i s naslovnom pjesmom “Korak po korak” donijela glazbenu raznolikost kakvu već duže vrijeme nismo čuli…

Stela Rade je započela svoj EP album singlom Briga me gdje je nam je predstavila dio sebe kao autorice teksta i aranžmana, dajeći naslutiti kako će njezin novi album biti poput puzzla koje se sa svakim novim singlom slažu i otkrivaju što sve Stela jest. Već dva tjedna nakon je uslijedio i drugi singl pod nazivom Spasi nas, gdje Stela slušatelja vodi kroz emotivnu baladu. Podsjetimo, njegovu produkciju i aranžman potpisuje Ivan Pešut. “Najzanimljivije mi je bilo spojiti Stelin zvuk harmonike s orkestralnim aranžmanom kako bi stvorili spoj koji je zanimljiv i poseban. A ako bi izdvojili jedan od tih elemenata, izgubili bi čaroliju koja ga čini jedinstvenim”, rekao je Ivan Pešut.

Ova pomalo tajanstvena pjesma potiče slušatelje da pronađu vlastite emocije u njoj. A spot za pjesmu, režiran od strane Filipa i Slađane Gržinčić, predstavlja Stelu kao umjetnicu koja neustrašivo istražuje nove horizonte, čak i u ulozi glumice. Ubrzo nakon Spasi nas ova se glazbenica vraća s najdinamičnijim singlom do tada pod nazivom Nije kasno. U razgovoru o izlasku trećeg singla, ističe kako želi podsjetiti ljude da se više zabavljaju i manje ozbiljno shvaćaju život. I napominje kako je ovaj singl je “najveseliji i najbezbrižniji do sada”.

Stela zaključuje svoj EP s optimističnom pjesmom “Korak po korak”

Ova inspirativna pjesma, koju je Stela Rade sama stvorila, potiče slušatelje na postizanje svojih ciljeva korak po korak. A Korak po korak nije samo naslov singla, već i nosioca cijelog EP projekta, koji predstavlja Stelu kao glazbenicu koja ne poznaje granice žanrova. A u samoj pjesmi imamo priliku čuti kako zvuči kada se spoje rap dionice sa violinama i završnom rock dionicom.

Stela Rade je umjetnica koja ne slijedi trendove, već ih postavlja. Njezin nadolazeći EP obećava osvježavajuću iskrenost i glazbenu originalnost. Kroz emotivne tekstove, vokalnu izvedbu i inovativne aranžmane, Stela povezuje se predstavlja publici na jednom potpuno novom nivou u kojemu je vidljivo kako se ne boji eksperimentirati s glazbom. I dodajmo, publika će njezin šarolik opus imati prilike slušati uživo u Klubu Kazališta Komedija u utorak, 19. prosinca 2023. godine. Više o Steli doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Stela Rade – Korak po korak

Tagged