apple iphone logo | 2023.

Apple iPhone 15 će biti predstavljen u utorak, 12. rujna 2023. godine!

Američka tehnološka tvrtka Apple najavila je događaj na kojem će predstaviti novu seriju pametnih telefona iPhone 15! Ovaj događaj je zakazan za utorak, 12. rujna 2023. godine, a on će, nadamo se, potvrditi sve glasine koje smo čuli o novom iPhoneu proteklih nekoliko tjedana. A kao i uvijek do sada, premijera ćete moći uživo gledati na Appleovoj mrežnoj stranici na adresi apple.com, kao i na Apple TV streaming servisu.


Očekuje se da će Apple na ovom događaju predstaviti nove modele pametnog telefona iPhone i to iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Dodajmo da se šuška da bi se model Pro Max od ove, 2023. godine, mogao zvati iPhone 15 Ultra. No, da li će to biti tako ili ne, doznat ćemo u utorak, 12. rujna. Spomenimo i da bi se na ovom događanju mogli predstaviti novi Apple Watch Ultra 2 i Watch Series 9 pametni satovi.

Ono što se pozudano zna, sva četiri nadolazeća pametna telefona Apple iPhone modela 15 imat će USB-C priključak. Osim toga, govori se i da bi modeli Pro Max i Ultra mogli biti prvi Appleovi smartfoni sa periskopskom kamerom. Također, oba bi Pro modela trebala imati okvire od titana. A uz to, funkcija Dynamic Island bi se trebao naći na svim modelima. Dodat ćemo i da bi Apple mogao obnoviti svoju AirPods liniju, koja bi također trebala doći sa USB-C priključkom. Appleov slogan za ovu prigodu je Wonderlust. Ovaj izraz označava intenzivnu želju za putovanjem, a u kontekstu Applea, to bi se moglo protumačiti kao intenzivna želja da se bude zadivljen ili očaran… Što drugo reći nego rezervirajte utorak, 15. rujna 2023. godine i pogledajte što nam novo donosi tvrtka Apple.

VIDEO: Apple iPhone 15 – leaks and rumors

Tagged