sindikat food club by tvornica kulture zagreb - 2020

Sindikat Food Club – spoj gastronomije i glazbeno – scenskog programa

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija, novi zagrebački projekt – restoran Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora.

Tako je Tvornica kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv “restoran – bar”, koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi.

Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.

Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura i Igora Geržine te chefova Mate Jankovića i Christiana Misirače. Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima i zahvalila partnerima – Rhino produkciji, vinima Galić i Grifu.

Ukoliko želite saznati više, posjetite mrežnu stranicu Tvornice kulture na adresi tvornicakulture.com.

Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova

Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima uz glazbeni program uživo. U sklopu Tvornice kulture svakodnevno radi i Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Kristijana Tabeta, a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu.

Dobrodošli ste svakog vikenda na atraktivne večeri koje ćete zasigurno pamtiti radi jedinstvene kombinacije vrhunskih kuhara i renomiranih glazbenika.

Tijekom studenog i prosinca program će pratiti eminentni domaći glazbenici kao što su Mile Kekin, Natali Dizdar, grupa Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a za originalan menu, okuse će kreirati najpoznatiji hrvatski chefovi, među kojima su Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč, Mate Sučić i brojni drugi.

Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria, jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen poštujući sve epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Sindikat Food Club – kalendar događanja do kraja studenoga 2020.

 • 30. 10. – Mile Kekin / chef Tom Gretić
 • 31. 10. – Natali Dizdar / chef Tom Gretić
 • 06. 11. – Vatra / chef David Skoko
 • 07. 11. – Marko Tolja / chef David Skoko
 • 11. 11. – Šajeta / chef Kristijan Tabet
 • 13. 11. – Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković
 • 14. 11. – Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković
 • 20. 11. – Igor Geržina / chef Deni Srdoč
 • 21. 11. – Detour / chef Deni Srdoč
 • 27. 11. – Mangroove / chef Mate Sučić
 • 28. 11. – Pavel / chef Mate Sučić

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -