dubravko ivaniš ripper | pips, chips & videoclips | foto: saša huzjak | 2022.

Pips, Chips i Videoclips, Letu štuke i Jonathan sviraju na pulskom Kaštelu u četvrtak, 15. kolovoza 2024. godine

Pips, Chips & Videoclips, Letu štuke i Jonathan stižu na pulski Kaštel u četvrtak, 15. kolovoza 2024. godine, a oni će održati tri koncerta koji će tvoriti cjelovečernji rock spektakl u špici ljetne sezone. Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. lipnja i to po early bird cijeni od 16 eura. Ta cijena će vrijediti sve do ponedjeljka, 15. srpnja. A dan nakon, u utorak, 16. srpnja, cijena ulaznice se penje na 19 eura. I dodajmo, ako koja ostane, na dan koncerta će za ulaznicu trebati izdvojiti 22 eura. A svoj primjerak ulaznice možete kupiti putem Eventim online shopa.

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pips, Chips & Videoclips su odgojili generacije fanova. I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz karijere te predstaviti Vesnu, jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma. Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s Vesnom, čak pet Rock&Off nominacija i kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. A na Kaštelu u Puli će pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova. Sve o Pipsima doznajte na Wikipediji.

Uz Pipse na Kaštelu nastupit će i Letu Štuke te Jonathan

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Ovaj bend već je s prvim albumom Letu štuke stvorio hitove poput Minimalizam, Šutiš i Mjesto za dvoje. Sljedeći albumi Proteini i ugljikohidrati, Brojevi računa i novi Topla voda, koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. A u Pulu bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere. Provjerite njihove aktivnosti na službenom Instagram profilu ovog benda.

Nastupit će i riječki Jonathan koji su se probili među koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz Editors i Killers, ali i američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača. Dodajmo i da redovito imaju i rasprodana vinilna reizdanja starih albuma. Jonathan u Pulu dolazi na krilima novog i izuzetno hvaljenog albuma Everyone Else Is Ok. A to im je prvi uradak nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja To Love / To Hold iz 2018. godine. Što ovaj bend još planira ovog ljeta doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Pips, Chips & Videoclips | Letu štuke | Jonathan

Tagged