brkovi | kaštel pula | 2024.

Brkovi slave 20 godina karijere na pulskom Kaštelu u subotu, 17. kolovoza 2024. godine

Zagrebačka punk folk wellness atrakcija, nezaustavljiva live mašina Brkovi, dolazi na pulski Kaštel u subotu, 17. kolovoza 2024. godine, u sklopu proslave 20 godina benda. Podsjetimo, povodom ove velike obljetnice Brkovi će diljem regije i šire održati niz koncerata kojim obilježavaju dva desetljeća rada. A ova velika turneja počela je rasprodanim koncertima u Ljubljani i Rijeci. I dodajmo, bend u Pulu dolazi u špici sezone uz open-air koncert na Kaštelu!

U dubokom undergroundu ukorijenjenog punk folk benda Brkovi su spojili naizgled nespojivo, radeći to direktno i bez kočnica. A teško je bilo zamisliti u što će se pretvoriti njihov glazbeni put dva desetljeća nakon. Naime, godinama je bend svirao, snimao i objavljivao, a besplatan download s njihovog weba će zauvijek biti diskografski princip. Uz to, bend je rastao u broju publike i godišnjih nastupa. A posljednjih gotovo deset godina postali su nezamjenjiv headliner najvećih regionalnih festivala, kao i klupska atrakcija sa sve više nastupa van regije.

Danas Brkovi imaju naslaganu opasnu set listu hitova. A oni su Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, Opasno se drogiram, Mala, Kurvo prokleta, Balkan Star, Pizda materina, Hoću da mi dijete sluša narodnjake, Hormon sreće, Samo pijan mogu, Srećo laku noć, Nisam ja za tebe, Tolerancija, A ja ću da pijem, Više ni pankeri ne slušaju punk… Dodajmo da su ti hitovi na samo na dvije platforme – YouTubeu i Spotifyu – prešli više od 100 milijuna slušanja. A bend je nedavno objavio i reizdanje sada već kultne dvostruke ploče s najvećim hitovima 2009. – 2019.

Bend će veliku obljetnicu proslaviti diljem regije, ali i izvan nje

Dvadeset godina nepredvidivog i divljeg glazbenog puta Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica obilježit će diljem regije i izvan nje. Tako su bili u Beogradu 11. svibnja, a tijekom lipnja će protutnjati kroz Otok, Đakovo, Daruvar, Bosansku Krupu i Županju. Za srpanj imaju dogovoren nastup u Vršcu. Banjalučki Kastel ugostit će ih 16. kolovoza, pulski Kaštel 17., a slavlje će kulminirati na stadionu Šalata u Zagrebu, u subotu, 7. rujna 2024. godine.

Ulaznice za ovaj pulski koncert po early bird cijeni od 15 eura u prodaju kreću u ponedjeljak, 6. svibnja u 9 sati. A ta cijena će biti aktualna sve do 30. lipnja, nakon čega se diže na 17 eura. Na dan koncerta, ako koja ostane, ulaznice će koštati 20 eura. A svoj primjerak ulaznice za ovaj pulski, ali sve ostale nastupe, možete kupiti putem Eventim online shopa. Više o bendu Brkovi doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Brkovi – Nisam ja za tebe & Kurvo prokleta

Tagged