baby lasagna - nipplepeople - vojko v | tvrđava svetog mihovila šibenik | 16.08.2024.

Baby Lasagna, Nipplepeople i Vojko V nastupaju na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku u petak 16. kolovoza 2024. godine!

Vojko V, Baby Lasagna i Nipplepeople stižu na šibensku tvrđavu svetog Mihovila i to u petak, 16. kolovoza 2024. godine, na veliki cjelovečernji koncertni program. Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 23. svibnja, od 10 sati, po early bird cijeni od 29 eura. A svoj primjerak možete kupiti putem online sustava Eventim.

Splitski reper Vojko V dolazi u Šibenik na krilima čak četiri osvojena Porina među kojima je i onaj za album godine i najbolji hip-hop album Dvojko te najbolji video za pjesmu Mamacita. Podsjetimo, Dvojko je odmah po objavi osvojio digitalne top liste slušanosti. No, on je zauzeo i vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma, kao radijsku HR Top 40 listu. A u Šibeniku će Vojko V provesti kroz oba albuma i pokazati zašto je vodeće regionalno hip-hop ime. Sve što vas dodatno zanima o Vojku Vrućini, doznajte to na njegovom Facebook profilu.

Najtraženije glazbeno ime Hrvatske prije trostrukog zagrebačkog koncerta dolazi “ugrijati” Šibenik!

Najljepša dalmatinska pozornica ugostit će trenutno najtraženije ime regije i šampiona eurovizijske publike. A dodajmo, Baby Lasagna dolazi u Šibenik mjesec prije nego krene na trostruki rasprodani pohod na zagrebački stadion Šalata. Najava nastupa na tvrđavi svetog Mihovila dolazi u trenu kada obara nove rekorde s pjesmom Rim Tim Tagi Dim i zasjeo je na prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, ali i svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. A Šibenik će čuti i pjesme s prvijenca Demons & Mosquitos. Što ovaj glazbenik još radi i planira, provjerite na njegovom Instagram profilu.

Electro pop duo Nipplepeople već su nekoliko puta u prošlosti rasprodali ovu lokaciju. I maskirani dvojac tako zakazuje novi susret sa šibenskom publikom. Bend će prošetati kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su Sutra, Frka, Tebi, Balkan Express, Ne volim te, Broj i Nikada ili Tajna, a sve ih donose sredinom kolovoza na tvrđavu svetog Mihovila. Više o ovom maskiranom dvojcu doznajte na njihovoj Instagram stranici.

VIDEO: Vojko V – Mamacita | Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim | Nipplepeople – Jelena

Tagged