vladimir kočiš zec - da mi te nema | 2024.

Vladimir Kočiš Zec predstavlja videospot za svoj novi singl “Da mi te nema”

Vladimir Kočiš Zec, legendarni hrvatski glazbenik i član još legendarnijih Novih fosila, predstavlja videospot za svoj novi singl “Da mi te nema”. Glazbu i tekst ovog singla potpisuje Miroslav Rus, a na aranžmanu je uz njega radio i Mihael Blum. I dodajmo, cijelu priču zaokružio je Zdravko Valentin s prekasnim videospotom. A ovim singlom Vladimir Kočiš Zec priziva uspomene, a njegov prepoznatljiv glas vodi nas kroz stihove pjesme, dok glazbena produkcija ostavlja snažan dojam u svijetu ljubavi i nostalgije…

Singl Da mi te nema nalazi se na nedavno objavljenom albumu Tako je to kada se voli. Zanimljivo, to je njegovo petnaesto izdanje nazvano prema jednoj od deset pjesama koliko ih sadrži. A Vladimira Kočiša Zeca javnost je upoznala kao jednog od članova popularne pop grupe Novi fosili, a još od 1991. godine on uspješno gradi i svoju solo karijeru.

Vladimir Kočiš Zec rođen je u Zagrebu 7. svibnja 1948. godine, a on je hrvatski glazbenik i skladatelj. No, možda je poznatiji kao gitarist i pjevač grupe Novi fosili. Glazbom se počeo baviti u srednjoj školi, kada je osnovao svoju prvu grupu naziva Biseri, u kojoj je svirao do 1973. godine. Nakon toga bio je član nekoliko pratećih sastava. Zanimljivo, s jednim od njih je nastupao po bivšem Sovjetskom savezu. Više o ovom velikom hrvatskom glazbeniku doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Vladimir Kočiš Zec – Da mi te nema

Tagged