nika turković - dok nas nema | 2022.

Nika Turković predstavlja ljubavnu, ali i moćnu pjesmu “Dok nas nema”

Nika Turković nakon niza hitova poput “Tvoj mir“, “Pusti” i “Gledaj me” predstavlja novu moćnu pjesmu “Dok nas nema”. A u njoj jasno poručuje – ljubav je ljubav. “Dok nas nema” prva je Nikina pjesma na kojoj je autorsko kormilo u potpunosti odlučila prepustiti nekome drugome, a riječ je o Tam, popularnoj mladoj zvijezdi u usponu.

“Tamara mi se javila prije dvije godine i poslala mi demo pjesme koju sam instantno osjetila kao da je moja. Odmah sam joj se javila i rekla da sam pjesmom oduševljena i da ju ne da nikome drugome. Ali i da me malo pričeka, jer sam tada već imala plan za narednih nekoliko singlova. Skupa smo ju malo više prilagodile meni, a Petar Wagner znan i kao Fantom nam je u svemu tome pomogao i napravio aranžman kakav smo zamislili. Jedna preodlična ekipa, prekrasna energija, velika ljubav i prijateljstvo. Definitivno jedni od najtalentiranijih ljudi s kojima sam imala prilike raditi i nadam se da će prilika biti još”, rekla je Nika o novoj pjesmi.

“Iskreno, očekivala sam da će biti puno drugačije i da ću se slabije povezati s pjesmom. Ali otkako sam ju čula, znala sam točno koju emociju prenosi i kako ju je Tamara osjetila dok ju je pisala. Tako da bih rekla da je osjećaj isti. Možda sam čak malo i više u tremi jer želim da Tamara bude 100 posto zadovoljna kako sam ju iznijela i da ju učinim ponosnom”, dodala je Nika Turković.

Nika uz pjesmu predstavlja i impresivan video spot

Pjesmu Dok nas nema vizualno upotpunjuje impresivni videospot čiji osnovni cilj je bio dočarati ljubav kao takvu – jednaku kroz sve odnose. “Sreća, čežnja, uzbuđenje, tuga, patnja, bol i sve ostale emocije koje prolazimo kroz te velike ljubavi, prolazimo upravo svi neovisno o tome tko smo ili kako se identificiramo. Upravo je to bila moja misao vodilja. I zato smo i odabrali ekipu koja je to iznijela na pravi način”, dodala je Nika. A ona je režiju i produkciju spota ponovno povjerila svojim dugogodišnjim suradnicima SESTRICAMA, dok se za besprijekornu estetiku pobrinula se sjajna postava mladih kreativaca.

“Na našim spotovima uvijek rade isti genijalci, uz dodatak nekih novih pametnih i kreativnih glava. Tako i ovaj puta spot radile SESTRICE i naravno Luka Sepčić. No ovaj puta je vodstvo preuzela Sara Horvatić i asistenciju Laure Pribanić, ali i budno oko Ane Badurine. Na kameri je ponovno bio Frane Pamić s kojim baš uživam raditi. A ne smijem ni zaboraviti ostatak tehničkog tima bez kojih ništa ne bismo mogli. To su Rene Recek, Vedran Augustinović, Marijan Kljajić i Ivan Kljajić“, rekla je Nika Turković. Više o Niki doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Nika Turković – Dok nas nema

Tagged