nika turković - tvoj mir | 2021.

Nika Turković lansirala power hit “Tvoj mir” koji je zablistao u novom spotu!

Nakon senzacionalne pjesme Pusti kojom je ovog ljeta dominirala radijskim eterom i koja je na YouTubeu do sada pregledana preko 180.000 puta, Nika Turković ponovno oduševljava odvažnim novim power singlom “Tvoj mir”. A on je dobio i prateći videospot u kojem je ova pjesma zablistala.

“Pjesma Tvoj mir je nastala tijekom prošle godine, 2020. godine, kada smo bili zatvoreni u karanteni. A zapravo je počela kao jako emotivna i tužna, srcedrapajuća ljubavna pjesma. No, kad sam ju ove godine primila u ruke, imala je skroz drugačiji osjećaj. Vidjela sam ju kao pomalo drsku, podrugljivu i snažnu pjesmu u kojoj se u potpunosti gubi ta tuga i rađa neko samopoštovanje i ljubav prema sebi. Nešto o čemu mi se čini da baš volim pisati u posljednje vrijeme”, rekla je Nika Turković.

“Tako sirovu, samo s idejom i osjećajem koji sam htjela prenijeti, donijela sam je Ivanu Pešutu kao i svaki puta. I tu se dogodilo sve što je uslijedilo. Ivan me kao i uvijek najbolje razumio i složio točno onakav aranžman kakav sam čula u svojoj glavi. Jako sam zadovoljna s ishodom, mislim da savršeno pristaje mom glazbenom izričaju. Sviđa mi se ta drskost koja joj izlazi i nekako ju vidim kao power song za sve one koji su mislili da im je potreban netko drugi kako bi bili potpuni. A zapravo smo mi ti koji se možemo upotpuniti u cijelosti”, dodala je Nika.

Nika nas je razmazila besprijekornim i inovativnim pristupom svakom novom projektu

“Nakon posljednjeg spota za Pusti u kojem smo radili mali filmić, ovaj smo puta sve odlučili posložiti malo drugačije. Ponajprije jer sam htjela da se ljudi povežu s pjesmom prije samog vizuala. Spot je ispao minimalniji, ali nekako fresh i moderan, što smo zapravo i htjeli za ovu stvar. Htjeli smo promjenu, mali odmak i jednostavnost, kao i malo svježine za kraj ove godine”, rekla je Nika.

“I ovaj spot radila sam s mojim omiljenim produkcijskim dvojcem Sestrice koji me prate otkako sam krenula. Tako je na kameri i kao glavna kreativa iza misije bio Luka Sepčić, dok bez Ane Badurine kao izvršne producentice ne radimo nijedan projekt. Na njihovoj vjeri u svaki naš pothvat sam zauvijek zahvalna. Light je ponovno bio u rukama omiljenog nam Filipa Šarića, dok na prekrasnoj scenografiji zahvaljujem genijalnim Evi Milković i Dori Fodor“, dodala je Nika Turković. Više o Niki doznajte na njezinom Facebook profilu.

VIDEO-FOTO: Nika Turković – Tvoj mir

Tagged