musicheads - vremenski putnik | 2024.

MusicHeads, mlad i vrlo brojan bend, predstavlja singl naziva “Vremenski putnik”

Mladi bend “MusicHeads” predstavlja svoj novi singl naziva “Vremenski putnik”. Autor glazbe je Dario Cebić, tekst je napisala Ana-Marija Šprihal, a za aranžman je zaslužan Nebojša Salopek. A grupu MusicHeads osnovala je profesorica Petra Golik, a sastav trenutno djeluje pod umjetničkim vodstvom profesora Nebojše Salopeka.

I dodajmo, profesorica Petra Golik se uskoro vraća s kraćeg odsustva i zajedno će s profesorom Nebojšom Salopekom preuzeti umjetničko vodstvo ovog benda. Spomenimo i da su članovi MusicHeadsa do sada odsvirali brojne koncerte. Također, nastupili su i na mnogim koncertnim gostovanjima u inozemstvu. A vrhunac rada benda predviđen je za petak, 12. travnja 2024. godine, kada će nastupiti na festivalu u Sanremu u Italiji.

MusicHeads je prilično brojan bend. Naime, čini ga čak 12 članovi. A oni su Antonela Papak (vokal), Ema Beganović (flauta), Klara Nikolić (flauta), Nika Galečić (violina), Andrej Papak (violina), Hana Dokuš (truba), Marko Majić (bas), Vid Vulinec (bubanj), Lorena Rozić (klavir), Lorena Cvitkušić (gitara), Luka Majić (gitara) i Borna Lukanić (gitara). Ovaj bend izdaje svoju glazbu u suradnji sa Sponom, a više o toj izdavačkoj kući možete doznati na njihovoj mrežnoj stranici na adresi spona.com.hr.

AUDIO: MusicHeads – Vremenski putnik

Tagged