gelato sisters - nezamjenjivo | 2020.

Gelato Sisters predstavljaju pjesmu “Nezamjenjivo”, svoju novu retro poslasticu!

Iako pripremaju album retro obrada domaćih hitova, Gelato Sisters su nas odlučile počastiti autorskom pjesmom kojom široj publici žele predstaviti svoj zvuk i stil. Autorica glazbe je dugogodišnja suradnica ovog pin up ženskog benda Jana Valdevit, koje je ujedno i autorica pjesme “Zagreb se za Božić sprema”. Pjesma Nezamjenjivo će vas svojim zaraznim ritmom i refrenom već nakon prvog slušanja zaintrigirati. A ona se bavi ne baš čestom temom koja govori o prolaznosti.

Točnije, ona se bavi time kako je baš sve podložno promjeni. I kako ništa nije nezamjenjivo… Zato se bezbrižno prepustite plesnom ritmu novog uratka iz radionice ovo ženskog pin-up benda. “Ne shvaćajte stvari preozbiljno i uživajte u životu!”, poručuju članice Gelato Sistersa. Tekst pjesme Nezamjenjivo potpisuje Sanja Mataga, a dodajmo, producentskom timu Tvrtka Hreleca pridružio se i Elvis Noa Sršen.

Podsjetimo, Gelato Sisters je ženski vokalni trio kojeg čine sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit. Ovaj bend postoji od 2013. godine, a njihov je nastanak inspiriran je Oscarom nagrađenim filmom Veliki Gatsby. Glazba, kostimografija i energija koju taj film donosi postali su temeljom za osnivanje jedinstvenog, snažnog i sofisticiranog projekta koji je ujedinio tri pjevačice Nedu Parmać, Sanju Parmać i Romanu Pavliša. A njihova se glazba žanrovski proteže od početka 20. stoljeća pa sve do današnjih hitova koji su obojani svevremenskim retro zvukom i skladnim troglasjem. Više informacija o ovom ženskom pin-up bendu doznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Gelato Sisters – Nezamjenjivo

Tagged