elvis sršen - dobar dan | 2024.

Elvis Sršen predstavlja svoj novi singl kojeg je nazvao “Dobar dan”

Elvis Sršen, neretvanski glazbenik sa zagrebačkom adresom, iz svoje je radionice izbacio novi singl, pjesmu naziva “Dobar dan”. A za ovu pjesmu glazbenik kaže da je nastala bez ikakvih kalkulacija hoće li se kome svidjeti, je li radiofonična, bez razmišljanja o mixu ili produkciji. U potpunosti je iskrena, jednostavna i zaokružuje sve ono što glazba za njega znači.

“Od kada sam je napravio bila je samo moja i nisam je čak ni s bendom nikad svirao. Uopće nisam razmišljao da bi mogla biti singl sve dok je nisam pustio bliskim ljudima koji uvijek prvi čuju moje nebrušene i nedovršene pjesme. Tako mi je drago da su prepoznali ono što ova pjesma meni znači. A nadam se da će isto prepoznati i svi ostali koji je čuju”, rekao je Elvis.

A za Elvisa je ova pjesma posebna i vrlo intimna jer je nastala u trenucima unutarnjih previranjima po zatomljenim osjećajima i borbom sa samim sobom te nastojanju da se riješi negativne energije koja ga je okruživala.

Elvis je za “Dobar dan” snimio i spot u kojem je predstavio svoj bend

“Ideja za videospot je bila ta da sam htio uključiti i predstaviti bend. Naime, uvijek sam bio bendovski tip i sve što radim, radim s krajnjim ciljem da to izvodimo uživo. U bendu imam stvarno divne ljude i vrhunske glazbenike pa je bilo logično da ih uključimo u spot ove pjesme koja mi je posebno draga. Nije lako ni snimati spot. Naime, ja sam glazbenik, nisam glumac pa mi je bilo lakše stage podijeliti s članovima benda”, rekao je Elvis Sršen.

“Kada sam s Doringom pričao o ideji za spot ove pjesme, odmah se javila ta ideja bendovske noir priče. A Doringova ideja je bila da ide u toj izmjeni crno-bijelih kadrova jer se ipak pjesma tiče dana, odnosno svitanja dobrog dana i snivanja o svemu onome što je bilo. Ali i svemu onome što dolazi. Tako da crno bijeli kadrovi prate taj budni dio. A animacije nadopunjuju ono sanjarenje koje svi imamo s početkom našeg dana”, dodao je Elvis. Sve dodatne informacije o ovom glazbeniku možete doznati na njegovom Instagram profilu.

VIDEO: Elvis Sršen – Dobar dan

Tagged