zaprešić boys - ludilo | 2024.

Zaprešić Boys uoči nogometnog natjecanja EURO 2024 izbacili dugoočekivani singl “Ludilo”

Manje od mjesec dana dijeli nas od početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, a vjerni fanovi napokon su dočekali da Zaprešić Boys, omiljeni hit makeri svih navijača, izbace dugoočekivani singl “Ludilo”. A pjesma “Ludilo” se referira na ono što je hrvatska nogometna reprezentacija priuštila Hrvatima na zadnja dva svjetska prvenstva kada se u domovinu oba puta vratila s odličjima oko vrata, ali i na to kako su se svi oni kojima je Hrvatska u srcu osjećali u napetim trenucima na putu do svjetskog srebra i bronce. Jednom rječju, svim navijačima priuštila je – ludilo!

Dodajmo da je videopot za novi singl Ludilo sniman je u jednom zagrebačkom studiju. Režirali su ga Nevio Smajić i Mario Borščak, već uigrana ekipa koja potpisuje video izdanja grupe Zaprešić Boys. A posebnost spotu predivnim face paintingom inspiriranim Hrvatskom dala je majstorica šminke Marina Krmek. Pjesmu je u izdanju Rubikon Sound Factoryja. A autorski ju potpisuju Ante Pecotić (glazba), Marko Novosel (tekst) te Bojan Šalamon Shalla (aranžman i produkcija).

Iako se Hrvatska nije uspjela popeti na sam tron na zadnja dva svjetska natjecanja, za mnoge navijače ona je, kako se u pjesmi govori, šampion. Upravo su nacionalni naboj i povijesni srebrni i brončani uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije donijeli Zaprešić Boysima nevjerojatan uspjeh legendarne pjesme Igraj moja Hrvatska. Spomenimo, ona je s 42 milijuna pregleda na YouTubeu postala neslužbena himna hrvatske nogometne reprezentacije. Preostaje nam vidjeti hoće li nas nogometno ludilo koje nas očekuje dovesti do zadnjeg i najsjajnijeg odličja koje nedostaje hrvatskim nogometašima. Zaprešić Boysi glasno će bodriti naše nogometaše s koncerata uoči svake utakmice diljem hrvatskih gradova. A sve detalje o samim nastupima moći ćete saznati na njihovoj Facebook stranici gdje su vrlo aktivni i popularni.

VIDEO: Zaprešić Boys – Ludilo & Igraj moja Hrvatska

Tagged