dominik lučić & zsa zsa - dubine | 2020.

Dominik Lučić i Zsa Zsa snimili obradu kršćanske duhovne pjesme “Oceans”, znane i kao “Dubine”

Hrvatski eter duhovne glazbe ovih je dana postao bogatiji za jednu novu, poetsku suradnju! Popularna hrvatska pjevačica ZSA ZSA, ženstvenog i raskošnog glasa te kantautor i producent duhovne i svjetovne glazbe, Dominik Lučić, snimili su obradu jedne od najpoznatijih pjesama kršćanske glazbe. A radi se o pjesmi “Oceans”, odnosno “Dubine”…

Ova je obrada po mnogočemu posebna, a ono što je krasi jest ohrabrenje za vrijeme u kojem se nalazimo. Dok su neki od nas u toplini vlastitoga doma sa svojim obiteljima, mnogi prolaze teškoće i kušnje. Oceans je emotivna, ali i odlučna pjesma. Ona “daje do znanja da je sva naša nada u Gospodinu kojem se obraćamo u molitvi i s pjesmom”. A tome pridonosi Uskrsno vrijeme u kojemu se nalazimo. Vjerujemo da će svima onima koji ju srcem zapjevaju uz talentirani duet Dominika Lučića i ZSA ZSE donijeti mir i istinsku radost.

Za produkciju i aranžman zaslužan je Dominik Lučić, koji tako nastavlja svoj niz kvalitetnih obrada svjetovnih i duhovnih hitova. Videospot je snimio talentirani Filip Bašić iz DOKU FILMS video produkcije na jezeru Bobovica (naravno, uz dozvolu ŠRD Samobor). Dominik Lučić je glazbenik koji surađuje s brojnim umjetnicima na estradnoj sceni, poput Ane Rucner s kojom je odradio niz domaćih i inozemnih turneja, ali i mladim glazbenim nadama poput Marka Kutlića i Dine Petrića. O Dominiku više doznajte na njegovom Instagram profilu, a pjesama pjevačice ZSA ZSA poslušajte na njezinom Youtube kanalu.

VIDEO: Dominik Lučić & Zsa Zsa – Dubine (hillsong cover)

Tagged