boris štok - jedino što mi treba | 2024.

Boris Štok stiže na 71. Zagrebački festival s pjesmom “Jedino što mi treba”

Nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Can we talk” irskog dvojca O’Connor/Doherty, a prije koncerta u kojeg će održati u zagrebačkom Vinatage Industrial Baru u četvrtak, 25. travnja 2024. godine, Boris Štok sa svojim timom priprema još jednu glazbenu poslasticu. A nju će premijerno izvesti na 71. Zagrebačkom festivalu koji će se održati u petak, 19. travnja. Dodajmo da tekst za pjesmu “Jedino što mi treba” potpisuje sam Boris Štok. A za glazbu ove pjesme uz Borisa zadužen je bio i njegov stalni suradnik Darko Terlević.

“Činilo mi se kao idealna prilika da predstavim novu pjesmu Jedino što mi treba. A to je i još jedan u nizu izazova koji me jako vesele u posljednje vrijeme. Ovo mi je drugi puta da nastupam na nekom festivalu. Naime, prvi put sam nastupio na Šibenskom festivalu gdje sam dobio i nagradu za najbolju interpretaciju. Sada se baš veselim nastupu uz orkestar pod ravnanjem mojeg prijatelja Ante Gele. Jer jedino je glazba bitna…”, rekao je Boris Štok. A on je, dodajmo, ove, 2024. godine, nominiran i za diskografsku nagradu Porin i to kao jedan od tri najbolja muška vokala za 2023. godinu.

Boris Štok rođen je 18. ožujka 1978. godine. On je hrvatski glazbenik, pjevač i tekstopisac, a također, poznat je i kao bivši glavni vokal rock grupe Quasarr. Štok se počeo etablirati kao solo izvođač izdavanjem singla Voli me još ovu noć početkom 2017., da bi krajem iste godine izdao svoj debi EP Puls preko Aquarius Recordsa. Nedugo zatim, već polovicom 2018. godine, izlazi njegov debi album Ispod kože. Album mu je 2019. donio Porin u kategoriji Najbolji alternativni album… Više o Borisu Štoku doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Boris Štok – Jedino što mi treba

Tagged