banana zvuk ft. kandžija - opg | 2020.

Banana Zvuk i Kandžija predstavljaju spot za pjesmu “OPG”, njihov pravi eco-friendly ljetni hit!

Banana Zvuk, splitski glazbeni duo, u suradnji sa slavonskim reperom Kandžijom predstavlja hit singl “OPG”! Ovi glazbenici su svojom pjesmom opjevali “biljnu kulturu koja je ključna za rješenje recesije i krize”. A nakon što je pjesma zaživjela u radijskom i internetskom eteru, došlo je vrijeme da “OPG” dobije i video spot!

Podsjećamo, poljoprivreda je sustavni i krucijalni proces proizvodnje tvari za čovjekovu i životinjsku ishranu te ostalih tvari kroz uzgajanje biljki i životinja. Poljoprivreda je strateška djelatnost koja svojom gospodarskom, ekološkom i socijalnom ulogom ponajviše pridonosi održivom razvoju čovječanstva. Stoga je jasno zašto su Banana Zvuk i Kandžija bili primorani taj proces i opjevati…

“Zahvaljujemo se svim OPG-ovima što su nas srdačno ugostili i podijelili s nama svoja znanja i iskustva i ustupili nam svoje snimke. Šaljemo pozdrave svim poljoprivrednicima svijeta, ma gdje god bili!”, poručili su Kandžija i Banana Zvuk! Video je sniman za vrijeme karantene zbog koronavirusa i visinskih priprema za nadolazeću zimu. Režiju i scenarij potpisuju dečki iz benda i prijatelji, za montažu je bio zadužen Tigro Mayo, dok je kolor korekciju radio Marcello Sporcaccione. Više o ovom splitskom duu doznajte na njihovom Instagram profilu, a o Kandžiji zapratite na Twitteru.

VIDEO: Banana Zvuk ft. Kandžija – OPG

Tagged