sljemenska cesta | medvednica zagreb | srpanj 2014.

WRC Croatia Rally 2021 | Brzinski ispit će zatvoriti Sljemensku cestu u nedjelju, 25. travnja 2021. godine!

Povodom održavanja završnih brzinskih ispita na utrci WRC Croatia Rally, zatvorit će se sljemenska cesta “Bliznec – Sljeme – Pila” (ZC1049/ZC2219). A cesta preko Medvednice na području Grada Zagreba će biti zatvorena u nedjelju, 25. travnja 2021. godine, od 4:20 do 13:30 sati. Organizatori trećeg natjecanja Svjetskog prvenstva u reliju mole sve građane za razumijevanje i strpljenje. Apeliraju da se svi koji se nađu na Sljemenu u vrijeme održavanja natjecanja pridržavaju aktualnih epidemioloških mjera, ali i uputa volontera koji koordiniraju organizaciju Croatia Rallyja.

Podsjetimo, među 65 prijavljenih vozača za utrku bit će i šest hrvatskih predstavnika. To su Viliam Prodan, Martin Ravenščak, Krešimir Ravenščak, Ivica Siladić, Mateo Butorac i Željko Magličić. I dodajmo, prijenos svečanog otvorenja emitiran je na Drugom programu Hrvatske televizije, gdje će se moći pratiti i ostatak natjecanja.

A osim na Hrvatskoj radioteleviziji ovaj oktanski spektakl moguće je pratiti i u programu Arena Sporta. Također, sve brzinske ispite možete gledati i online i to putem WRC+ servisa. Napomenimo i to da nažalost zbog pandemije koronavirusa ulaznice za gledatelje nisu u prodaji. Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana. Sve dodatne informacije o ovom auto-moto natjecanju doznajte na Wikipediji.

VIDEO: The 20 stages of WRC Croatia Rally 2021

Tagged