dinamo zagreb - legija varšava - uefa champions league 2021-2022

Liga prvaka: Dinamo i Legija igraju prvu utakmicu 3. pretkola – gdje gledati prijenos?

Dinamo Zagreb nastavlja svoj put prema Ligi prvaka, a protivnik mu je u 3. pretkolu Legija iz Varšave. Utakmica hrvatskog i poljskog prvaka igra se u srijedu, 4. kolovoza 2021. godine na stadionu Maksimir u 20 sati. Modri su pobjedama nad ciparskom Omoniom u drugom pretkolu osigurali nastup u 3. pretkolu, ali i u slučaju poraza od Poljaka natjecat će se u novom europskom nogometnom natjecanju – Konferencijskoj ligi.

Ukoliko Dinamo pobijedi Legiju, za plasman u Ligu prvaka morat će igrati još jednu utakmicu, a u njoj će igrati protiv Crvene Zvezde ili Šerifa iz Tiraspola. Također, ako prođu Legiju, Dinamo će imati osigurano mjesto u Europskoj ligi, što donosi poraz u zadnjem pretkolu Lige prvaka.

Da dodatno pojasnimo, ukoliko Dinamo izgubi od Legije, igrat će u play-offu Europske lige. Pobjeda u toj utakmici značila bi plasman u Europsku ligu, dok poraz jamči mjesto u jednoj od osam skupina Konferencijske lige. A tu je i dodatan financijski motiv. Plasman u Konferencijsku ligu klubu donosi 4.4, u Europsku ligu 7, a u Ligu prvaka čak 22.5 milijuna eura.

Legija, punim imenom KP Legia Warszawa SSA, do sada nije igrala protiv Dinama, ali zapravo nije baš igrala niti protiv hrvatskih klubova.Dodajmo da utakmicu sudi Antonio Mateu iz Španjolske, a uzvrat se igra u utorak, 10. kolovoza 2021. godine u Varšavi.

Pravo prvokupa ulaznica za play-off UEFA natjecanja

Pozivaju se navijači Dinama da podrže svoju momčad na novom europskom putu! Odlična je vijest da će Maksimir u 3. pretkolu Lige prvaka protiv poljske Legije otvara za gledatelje. A klub je donio odluku da će svi navijači koji će doći na utakmicu Dinamo – Legia imati pravo prvokupa ulaznice za sljedeću domaću utakmicu play-off faze UEFA natjecanja! Navijači se mole da sačuvaju svoju ulaznicu ukoliko žele ostvariti pravo prvokupa.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Legia:

  • tribina sjever dolje – 80 kuna
  • tribina sjever gore – 80 kuna
  • tribina zapad gore – 100 kuna
  • tribina zapad dolje – 120 kuna

Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 18 sati. GNK Dinamo ističe da je jedino ovlašteno prodajno mjesto ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir. Pozivaju se svi navijači na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Nogomet uživo: gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Legija?

Prvo kolo 3. pretkola Lige prvaka između Dinama i Legije koja se igra na stadionu Maksimir možete uživo gledati u srijedu, 4. kolovoza 2021. godine u 20 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu HNTV (Hrvatska nogometna televizija). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Sve novosti o nogometnom natjecanju Liga prvaka pratite na službenim stranicama UEFA-e na adresi uefa.com/uefachampionsleague. Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Damir Krznar najavljuje prvu utakmicu 3. pretkola Lige Prvaka Dinamo – Legija

Video: Zadnji trening Dinama prije prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Legije

Tagged