mali piknik 2021 | park bele iv - gornji grad - zagreb

Mali piknik 2021 – ne propustite zagrebačku ljetnu piknik-priču na Gornjem gradu

Počinje Mali piknik, šarmantno zagrebačko ljetno događanje! Ono će svakog petka u kolovozu Gornji grad pretvoriti u mjesto sretnih susreta i lokalnih poslastica, unoseći pravo osvježenje u gradsku ponudu kulturno-turističkih sadržaja.

Mali piknik 2021 će se održati jednoj od najljepših gradskih lokacija – ispod krošnji gornjogradskog parka Bele IV, a okupit će nasmijana lica, istražiti ljetne okuse malih lokalnih proizvođača i ispričati drugačiju ljetnu piknik-priču. Uz proizvode nekolicine malih proizvođača, nezaobilazno vino u svim bojama, craft pivo i prirodne sokove, ove godine na meni Malog piknika uskaču i raznoliki zalogaji od lokalnih i sezonskih namirnica. Dodajmo da njih priprema bistro Vještica, koji je posvećen okusima tradicionalne kuhinje.

Opušteni razgovori uz svijeće, bosonogo ležanje na travi, starogradski romantični ambijent, lokalne poslastice, posebni zajednički trenuci… To su te male stvari koje Malom pikniku daju poseban šarm, upisujući ga na listu događanja koja morate posjetiti barem jednom. Stoga, ako provodite ljeto, točnije kolovoz u Zagrebu, rezervirajte najmanje jedan petak za uživanje u svim onim jednostavnim stvarima koje dolaze s Malim piknikom.

Dođite na Mali piknik i otpustite sve brige, okupite obitelj i drage prijatelje…

Izvedite svoj par na romantičan spoj, podijelite dekicu i koji zalogaj sa psom… Prve ovogodišnje dekice s pogledom na Grad čekaju vas u parku Bele IV u petak, 6. kolovoza 2021. godine. A u događanjima i delicijama možete uživati od 17 do 23 sata. Nakon otvorenja manifestacija Mali piknik nastavlja se održavati svakog petka do kraja mjeseca. U slučaju kiše Mali piknik se odgađa za nedjelju.

Ulaz je slobodan, uz pridržavanje propisanih epidemioloških pravila i mjera borbe protiv koronavirusa. Sve što trebate ponijeti sa sobom je dobro raspoloženje! Dodajmo da se Mali piknik održava u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Više informacija o događanjima provjerite na Facebook stranici Festivala.

Tagged