uefa under21 - championship - hungary slovenia 2021

UEFA U21 – Grčka i Češka – zadnje kolo – doznajte gdje gledati prijenos

Nakon iznenađenja uz Škotskoj i neodlučenog rezultata 2:2, mlada Hrvatska nogometna reprezentacija za plasman na Europsko prvenstvo U21 više ne ovisi samo o sebi.

Naime, mladi Vatreni su treći sa bodom zaostatka za vodećim dvojcem Škotskom i Češkom. Ali, ima i jedna olakotna okolnost. Mladi Hrvati u zadnjem kolu dočekuju u Puli reprezentaciju Litve, dok i Česi i Škoti idu u goste na noge uvijek neugodnoj Grčkoj.

Dodajmo da su u posljednje tri utakmice između Grčke i Češke Grci dva puta pobijedili, a jednom je utakmica završila bez pobjednika. U prosjeku je bilo postignuto 2.7 golova po utakmici.

Što se tiče mladih Vatrenih, odgovara im neriješen rezultat ili poraz Češke. Utakmica se igra na stadionu Theodoros Vardinogiannis u Heraklionu na grčkom otoku Kreta.

Gdje možete gledati utakmicu između mladih nogometnih reprezentacija Grčke i Češke?

Utakmicu između mladih reprezentacija Grčke i Češke možete uživo gledati u petak, 13. studenoga 2020. godine od 18 sati na Youtubeu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

U21 EURO 2021 – grupa 4

Tagged