hrvatska - francuska :: svjetski kup u vaterpolu zagreb 2023

Vaterpolo: Hrvatska i Francuska igraju drugi susret na Svjetskom kupu u četvrtak, 9. ožujka 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Hrvatska i Francuska u četvrtak, 9. ožujka 2023. godine igraju drugo kolo Svjetskog kupa u vaterpolu. Susret se igra na zagrebačkom bazenu Mladost, a počinje u 18.30 sati. A u ovu utakmicu Barakude ulaze osokoljene pobjedom nad SAD-om. Podsjetimo, Hrvatska je pobijedila SAD rezultatom 16-14, uz šest golova Harkova i dosuđenih čak pet peteraca.


Francuska je u srijedu, 8. ožujka, također odigrala svoju prvu utakmicu i izgubila od Mađarske 10:6. No, moramo stati u obranu Francuza koji su protiv igrača Zsolta Varge igrali bez Thomasa Vernouxa, svog daleko najboljeg igrača i jedinog pravog centra. A on će protiv Hrvatske biti u sastavu jer je odradio kaznu od dvije utakmice zabrane nastupa.

“Prvenstveno smo imali dobar pristup, budući da su iza nas samo 3-4 zajednička treninga, a s druge strane ozbiljan suparnik. Zato apostrofiram pristup, a da je bilo pogrešaka, bilo je. Ne bježimo od toga, bilo ih je čak i dosta, ali i puno lijepih stvari. Za start jednog turnira i više nego dobro. Ponovit ću ono što sam rekao i dan prije početka turnira. Cilj je odigrati ovih ukupno pet utakmica na najljepši mogući način. Hoćemo li biti prvi ili šesti, uopće nije važno, ništa nam ne mijenja. Jasno, kada smo već tu, onda želimo odigrati što je moguće bolje”, rekao je izbornik Hrvatske Ivica Tucak.

Vaterpolo uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Francuska?

Hrvatska i Francuska igraju drugo kolo na Svjetkom kupu u vaterpolu koje se igra na bazenu Mladost u Zagrebu. Susret se igra u četvrtak, 9. ožujka 2023. godine u 18.30 sati. Prijenos vaterpolske utakmice bit će osiguran na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete je uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Podsjetimo da istog dana igraju i SAD i Japan i to u 20.30 sati, a tu utakmicu ćete također moći gledati na Areni Sport. Dodajmo da su reprezentacije Italije i Mađarske slobodne.

Više o Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji doznajte na mrežnoj adresi hvs.hr. Više informacija o reprezentaciji Francuske možete naći na Wikipediji. Sve dodatne informacije o ovom Svjetskom kupu doznajte na službenim mrežnim stranicama na adresi fina.org/water-polo. Prijenos vaterpolo utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Svjetski kup u vaterpolu | ZAGREB 2023

Tagged