tramvajski promet / linija 13 / zet zagreb / tatra kt4 / studeni 2016.

Tramvajski promet Zrinjevcem će biti u prekidu tijekom jutra 9. listopada

Tramvajski promet Zrinjevcem između Trga bana Josipa Jelačića i Glavnog kolodvora bit će prekinut u subotu, 9. listopada 2021. godine. Prekid prometa se očekuje od 6.45 do 9.15 sati, a razlog obustave je uklanjanja ukrasa sa zgrade na Trgu kralja Tomislava. Zbog toga će tramvajske linije 6 i 13 prometovati obilaznim trasama u oba smjera.

Linija 6 prometovat će sa terminala Črnomerec do Trga bana Josipa Jelačića redovitom trasom. Potom ide Jurišićevom, Ulicom Franje Račkog, Trgom žrtava fašizma, Ulicom kneza Mislava te skreće u Draškovićevu. Potom vozi preko Autobusnog kolodvor i Držićevom do Sopota redovitom trasom.
U povratku linija 6 će voziti istom izmijenjenom trasom.


Linija 13 će voziti sa Žitnjaka Vukovarskom i Savskom. Potom skreće u Vodnikovu i vozi na Glavni kolodvor. Od Glavnog kolodovora vozi redovitom trasom: Draškovićeva – Ulica kneza Mislava – Trg žrtava fašizma – Zvonimirova – Kvaternikov trg. U povratku linija 13 će voziti istom izmijenjenom trasom. Kako funkcionira tramvajski promet i informacija o voznim redovima linija doznajte na mrežnim stranicama ZET-a.

Tagged