termoelektrana - toplana zagreb žitnjak - 2020 - te-to zagreb

HEP Toplinarstvo počinje sa uključivanjem grijanja korisicima toplane u ogrjevnoj sezoni 2020/2021

HEP Toplinarstvo će od 28. rujna 2020. godine započeti s uključivanjem grijanja u Zagrebu, Velikoj Gorici, Samoboru, Zaprešiću i Sisku. Za uključivanje grijanje u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave potrebno nam je približno tri do četiri dana te ćemo do kraja ovog tjedna osigurati isporuku toplinske energije za grijanje krajnjim kupcima. U skladu s trenutnim vremenskim uvjetima u gradu Osijeku će uključivanje grijanja započeti nešto kasnije o čemu će se odluka donijeti prema dugoročnoj vremenskoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.Pozivaju se svi krajnji kupci koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2020./2021. završit će najkasnije 15. svibnja 2021. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -