slovenija - srbija | nogomet - football | slovenia - serbia

NOGOMET UŽIVO: Slovenija i Srbija igraju drugi susret u skupini C na natjecanju EURO 2024 u četvrtak, 20. lipnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Slovenija i Srbija igrat će drugi susret u skupini C na natjecanju UEFA EURO 2024 u četvrtak, 20. lipnja 2024. godine. Ova utakmica se igra na Allianz Areni u Muenchenu, počinje u 15 sati, a sudit će ju rumunjski sudac Istvan Kovacs.

“Biće promene u sastavu u odnosu na meč sa Engleskom. A Tadić? Ništa se specijalno nije desilo. Izvinio se i idemo dalje. Razmišljamo o meču sa Slovenijom i to je to. Znamo kako igraju, izuzetno organizovana ekipa, tvrda. Moramo da obratimo pažnju na neke stvari, imaćemo još večeras kratku video analizu i imaće sve potrebne informacije. Da li sam optimista? Jesam. Izlazimo na teren da pobedimo, verujemo u tim, naš fudbal, izlazimo na teren sa ciljem da pobedimo. Biće dobra utakmica, atmosfera takođe, prava fudbalska, mnogo Slovenaca i naših navijača pa ko pobedi ide se na pivo. Želimo pobedu. Igrači su uvek motivisani, osim kad igraju prijateljske utakmice, onda malo teže. Sve je uobičajeno, momci su svesni važnosti ovog turnira, mnogo je lepo biti ovde i treba šansa da se iskoristi”, rekao je Dragan Stojković, izbornik Srbije.

“Motiva ima, momci su spremni da odgovore na izazov. Protiv Engleza smo ušli u meč sa mnogo respekta, kao da su došli sa druge planete, a videli smo da to nije baš tako. Moramo da igramo kao 70 minuta protiv Engleske. Znači nam podrška koju ćemo imati, hvala im na podršci u Gelzenkirhenu, sve je to motiv više, veća je i odgovornost za sve nas, osećamo je i dobro je da se reprezentacija voli i da se podržava. Nismo favoriti, Slovenija ima osvojen bod i ko misli da su oni lak rival, vara se. Odlična su ekipa koja može svakom da napravi problem. Sa druge strane ljudski je da želimo pobedu i sve ćemo učiniti da osvojimo tri boda. Svaka utakmica je teška, biće i ova. Ali verujem u igrače i da možemo da pobedimo. To nije potcenjivanje Slovenije, izuzetno ih poštujem”, dodao je izbornik Stojković.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Srbija – Slovenija?

Utakmicu drugog kola skupine C nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Srbija i Slovenija. Ovaj se susret igra u četvrtak, 20. lipnja 2024. godine, a počinje u 15 sati. I dodajmo, utakmice se igra na Allianz Areni u Muenchenu. Prijenos ove nogometne utakmice u Hrvatskoj bit će osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije, u Srbiji na kanalima Arena Sport i RTS 1, a u Sloveniji na kanalima SLO 2 i Sport Klub 1 SLO. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Srbija favorit. Tako je kvota na pobjedu Srba 1.80, na pobjedu Slovenaca koeficijent je 5.50, dok je koeficijent za neriješen rezultat 3.80.

Više o nogometnoj reprezentaciji Srbije doznajte na Wikipediji ili na mrežnoj stranici saveza na adresi fss.rs. O reprezentaciji Slovenije više doznajte na mrežnim stranicama saveza na adresi nzs.si. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO: Dragan Stojković i Aleksandar Mitrović najavljuju utakmicu sa Slovenijom | EURO 2024

Tagged