nk slaven belupo - nk istra 1961 | hnl - hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Slaven Belupo i Istra 1961 igraju susret 23. kola HNL-a u petak, 16. veljače 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Slaven Belupo i Istra 1961 igraju susret 23. kola Supersport HNL-a u petak, 16. veljače 2024. godine u Koprivnici na stadionu Ivan Kušek Apaš. Utakmica počinje u 17 sati, sudit će ju Mateo Erceg, a svoju ulaznicu možete kupiti na blagajnama stadiona na dan utakmice. Također, za gledatelje diljem Hrvatske osiguran je izravni televizijski prijenos. Što se tiče stanja na tablici, prva je Rijeka sa 47, a drugi je Hajduk sa 45 bodova. Slaven Belupo je sedmi sa 26, dok je Istra 1961 deveta sa 21 bodom. I dodajmo, Rudeš je zadnji sa samo 4 boda, a u ovom kolu igra protiv Hajduka na Kranjčevićevoj.

REZULTAT UTAKMICE: Slaven Belupo – Istra 1961 1:1 | Koprivničanci i Puljani podijelili bodove u utakmici 23. kola HNL-a

Dodajmo da će susret Slaven Belupo – Istra 1961 biti humanitarnog karaktera. Naime, ukupan prihod od prodanih ulaznica bit će uplaćen na račun Udruge Edukacijskih rehabilitatora Koprivnice koja organizira humanitarnu akciju Na putu s nama za djecu COOR Podravsko sunce, kojom se žele prikupiti sredstva za kupnju novog kombija potrebnog za prijevoz učenika. Spomenimo da je cijena ulaznice 8, a za članove Slaven Belupa 4 eura.

“Svaka utakmica na ovoj razini je teška i zahtjevna pa će takva biti i ova protiv Istre 1961. Dobro smo radili na treninzima ovog tjedna i maksimalno spremni i motivirani, pogotovo nakon izdanja u Splitu, čekamo utakmicu”, rekao je Roy Ferenčina, trener Slaven Belupa. A cijeli razgovor s njim i s Vinkom Međimorcem možete pogledati na kraju ovog teksta.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos Kup utakmice Istra 1961 – Slaven Belupo?

Utakmica 23. kola Supersport HNL-a između klubova Slaven Belupo i Istra 1961 igra se na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 16. veljače 2024. godine u 17 sati. Prijenos utakmice će biti osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče procjene pobjednika ove utakmice, kladionice malu prednost daju Slaven Belupu. Pobjeda Slavena ima kvotu 2.30, pobjeda Istre 3.30, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.40.

Više o nogometnom klubu NK Istra 1961 doznajte na mrežnoj adresi nkistra.com. A o klubu NK Slaven Belupo informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-slaven-belupo.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Roy Ferenčina i Vinko Međimorec uoči utakmice 23. kola HNL-a s Istrom 1961

Tagged