brzo klizanje / alpe adria trophy - zagreb open 2019

Natjecanje u brzom klizanju Alpe Adria Trophy – Zagreb Open 2019 na Velesajmu

Na klizalištu na Zagrebačkom velesajmu održat će se dvodnevno brzoklizačko natjecanje “Alpe Adria Trophy”. Više od 150 europskih brzoklizača iz 10 zemalja natjecat će se u 8 kategorija na ovom prvom od četiri ovosezonska vrhunska sportska događaja iz serije. Natjecanje “Alpe Adria Trophy – Zagreb Open 2019” će se održati 12. i 13. studenoga 2019. godine, a za hrvatske predstavnike boduje se ujedno i kao Prvenstvo Zagreba u brzom klizanju, tako da je za naše brzoklizače rezultat dvostruko važan.

U dva natjecateljska dana klizalištem na Velesajmu projurit će vodeći hrvatski i europski brzoklizači pa je ovo izvrsna prilika za gledatelje da na domaćem ledu upoznaju i dožive iznimnost ovog atraktivnog sporta i uživaju gledajući pravu jurnjavu na klizaljkama. Među hrvatskim natjecateljima, na Alpe Adriji će ih nastupiti njih čak 30-ero.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u subotu i nedjelju na klizalištu Velesajam, da podrže naše predstavnike i uvjere se kako je atmosfera na natjecanju dinamična i napeta.

Raspored natjecanja za subotu (12.10.) je od 9 do 19 sati i nedjelju (13.10.) od 9 do 14 sati.

Ulaz i parking su besplatni, a sve što za dolazak trebate je dobra volja i navijački duh!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -