hrvatski dragovoljac - dinamo zagreb / ht prva liga 2021.-2022.

Hrvatski Dragovoljac dočekuje Dinamo u Kranjčevićevoj u 20. kolu HNL-a – gdje gledati prijenos?

Dinamo u 20. kolu HT Prve lige odlazi na gostovanje u Kranjčevićevu ulicu gdje ih dočekuje gradski rival Hrvatski Dragovoljac. Utakmica se igra u nedjelju, 19. prosinca 2021. godine u 15 sati. Dodajmo da će ovom utakmicom završiti prvi dio ove zanimljive i napete sezone domaćeg prvenstva.

Zagrebački Dinamo je u pobjedničkom nizu od tri utakmice bez poraza. Pobijedili su West Ham, Slaven Belupo i Istru, a posebno je dojmljivo da Plavi u ta tri susreta plavi nisu primili pogodak. Publika će moći doći na stadion, a cijena će im biti 70 kuna. Podsjećamo da Hrvatski dragovoljac svoje domaće utakmice igra na stadionu Kranjčevićevićeva, a blagajne će biti otvorene dva sata prije početka utakmice. Utakmicu sudi Dario Kulušić.


“I dalje nema Čopa i Dilavera u ekipi, a nema ni zbog crvenih kartona nema Theophilea i Petkovića. Za sve ostale vidjet ćemo nakon današnjeg treninga. Imali smo veći broj utakmica, potrošnja je velika, vidjet ćemo večeras tko će biti u kadru za zadnji susret”, rekao je Željko Kopić, trener Dinama.

Kako Kopić ocjenjuje svoj “mandat” i kako gleda na Dragovoljac?

“Zadovoljan sam s ove tri utakmice. Bilo je dosta dobrih stvari, sigurno da tu postoji ogroman prostor za napredak u određenim segmentima. Jedini fokus ekipe i mene je samo na našoj utakmici, da ne razmišljamo previše o rezultatima drugih utakmica i bilo čemu drugom. Igramo protiv Dragovoljca koji je posljednji na tablici, ali odigrali su dosta dobrih i kvalitetnih utakmica. Respektiramo svakog protivnika, ali sigurno da vjerujemo u sebe, u svoje sposobnosti i kvalitete i napravit ćemo sve da pobijedimo”, dodao je Kopić.

“Odigrali su dosta kvalitetnih utakmica i u nekim trenucima kad su se utakmice lomile odlazile su na kontra stranu. Ali njihovi rezultati ništa ne mijenjaju u pripremi naše utakmice. Onih 11 igrača plus igrači na klupi moraju biti maksimalno motivirani i angažirani te da kvalitetnom igrom i pristupom dođemo do tri boda. Napravit ćemo sve da se od prve minute kvalitetno postavimo i nametnemo s pravim gardom i energijom i da usmjerimo utakmicu u smjer koji mi želimo. Što se tiče početnog sastava, vidjet ćemo nakon treninga koji su igrači u optimalnom stanju da mogu odgovoriti zahtjevima u igri”, rekao je Željko Kopić.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatski Dragovoljac – Dinamo?

Utakmica 20. kola HNL-a između Hrvatskog Dragovoljca i Dinama igra se na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 19. prosinca 2021. godine u 15 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 3. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok o klubu NK Hrvatski Dragovoljac možete pronaći na stranicama Wikipedije. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Mislav Oršić proglašen najboljim igračem prvog dijela sezone prema izboru navijača

Tagged