ht prva liga / 2021.

HNL uživo – Gorica – Hajduk i Lokomotiva – Istra – gdje gledati live stream?

Gorica i Hajduk te Lokomotiva i Istra igraju svoje susrete 25. kola HT Prve lige. Utakmice se igraju u subotu, 13. ožujka 2021. godine. Gorica i Hajduk igraju u Velikoj Gorici na stadionu Radnik u 17.05, dok se Lokomotiva i Istra sastaju u Kranjčevićevoj u 15 sati. Utakmicu sudi Fran Jović.

Svim klubovima je pobjeda u ovom kolu vrlo važna. U Zagrebu se igra derbi začelja – Lokosi i Istra imaju po 20 bodova i pobjeda bi privremeno “spasila” ta tri boda. Gorica ima 15 bodova više od Hajduka, no, Splićani su uvijek opasni. Više o 1. HNL doznajte na službenim mrežnim stranicama.


“Prve dane u tjednu koji je iza nas iskoristili smo za rekuperaciju nakon intenzivnog razdoblja, kako fizički tako i mentalno. Nakon toga krenuli smo s pripremom za utakmicu. Za nas putovanje počinje razmišljanjem da moramo igrati samo jednu utakmicu. Ušli smo u ritam u kojem igramo često i uvijek moramo razmišljati utakmicu po utakmicu”, rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani.

“Hajduk je klub s velikom tradicijom, novi trener Tramezzani stabilizirao je defenzivu. U fazi napada se oslanja na individualnu kvalitetu Livaje, Kačaniklića, Umuta i Jaira. Imaju niz od četiri utakmice bez primljenog gola. Respektiramo Hajduk, mislim da su četiri do šest puta skuplji od nas, ali mi smo treći na tablici i igramo jako dobro. Vidi se pozitivan pomak što se tiče zahtjeva, željno očekujemo utakmicu i idemo na pobjedu”, rekao je trener Gorice Siniša Oreščanin.

Gdje gledati live stream utakmica Gorica – Hajduk i Lokomotiva – Istra?

Nogometnu utakmicu 25. kola HT Prve lige između Gorice i Hajduka koja se igra u subotu, 13. ožujka 2021. godine, možete uživo gledati na TV kanalu Arena Sport 3 u 17 sati. Utakmicu Lokomotiva – Istra koju sudi Damir Batinić gledajte u 15 sati na kanalima HNTV i Arena Sport 1.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

HNL poredak

Video: Najava utakmice HNK Gorica – HNK Hajduk Split

Video: Paolo Tramezzani i Lovre Kalinić uoči Gorica – Hajduk

Tagged