dinamo fan shop ilica zagreb | maskota lav plavko | 2023.

Dinamo Fan Shop Ilica | Otvoren još jedan fan shop, a ovaj raj za navijače Plavih nalazi se u samom centru Zagreba i to na adresi Ilica 38a!

S veseljem možemo priopćiti svim navijačima zagrebačkih Plavih da je Dinamo otvorio još jedan fan shop. A ovo je čak četvrti Dinamov fan shop, a nalazi se u strogom centru Zagreba i to na adresi Ilica 38a. Točnije, točno na križanju Ilice i Mesničke ulice! Novi fan shop Dinamo je otvorio kako bi “produbio sinergiju sa snažnom navijačkom bazom”. I dodajmo, Dinamov tim je mjesecima marljivo radio kako bi se na vrijeme otvorila ova predivna nova poslovnica. A ona je, kako se i očekuje, ispunjena svom službenom klupskom opremom i suvenirima.

Ovaj novi Dinamo Fan Shop Ilica otvoren je u srijedu, 20. prosinca 2023. godine točno u 14 sati, a sve prisutne navijače hrvatskog nogometnog prvaka zabavljala je navijačka glazbena podloga i dobra atmosfera. A one najmlađe uveseljavala je omiljena klupska maskota Plavko. Spomenimo i da su na dan otvorenja svi mogli iskoristiti popust od 20 posto na cjelokupni asortiman. No, atmosfera je došla do vrhunca kada su na otvorenje došli Dinamovi prvotimci Tibor Halilović, Luka Stojković, Sandro Kulenović i Gabriel Rukavina, kao i trener prve momčadi Sergej Jakirović.

Također, novi Dinamo Fan Shop llica poziva navijače koji će tamo nešto kupiti da pogledaju svoj broj računa. Naime, Dinamo nagrađuje račune broj 33, 67, 82 ili 112! A oni koji ih imaju, dobit će na poklon novu PC igricu Football Manager 2024! Pozivaju se sretni dobitnici da se jave u novu poslovnicu u Ilicu ili na mail adresu fanshop4@gnkdinamo.hr kako bi preuzeli svoju nagradu. A istaknimo i to kako su se u ponudu fan shopa vratili brojni omiljeni artikli. To su lopta Dinamo, plišana lopta Dinamo, igračka Dinamo autobus i maskota lav Plavko. Kompletnu ponudu ovog, ali i svih ostalih Dinamovih Fan Shopova, doznajte na mrežnim stranicama na adresi shop.gnkdinamo.hr.

VIDEO: Dinamo Fan Shop Ilica Zagreb

Tagged