docek nove 2024. godine | tvornica kulture zagreb

Doček Nove 2024. godine u Tvornici kulture će biti jedan od najvećih novogodišnjih tuluma u Zagrebu

Doček Nove 2024. godine se organizira u Tvornici kulture i prema najavama, on će biti jedan od najvećih novogodišnjih tuluma u gradu! Party kojeg organiziraju Tvornica kulture i Radio Tvornica i ove će se godine protezati na dva floora, a ponajbolji DJ-evi pobrinut će se za to da u novu 2024. godinu uplešete uz raznoliku selekciju velikih hitova.


Veliki će pogon Tvornice kulture u nedjelju, 31. prosinca 2023. godine, preuzeti DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin. A oni će vrtjeti omiljene pop i rock hitove od 80-ih godina 20. stoljeća do danas. Budući da će se party odvijati na oba plesna podija, u Malom pogonu će poznati mladi tročlani DJ kolektiv Trepaj il’ krepaj puštati kvalitetnu i opasnu selekciju trap glazbe. A obožavana i uigrana DJ ekipa će se pobrinuti za vruću plesnu atmosferu u Šubićevoj u najluđoj noći u godini. Jer najbolji doček Nove godine u Zagrebu priprema Tvornica kulture!

Tradicionalni doček Nove godine by Radio Tvornica na čak dva floora uz posebnu selekciju glazbe u Tvornici kulture počet će u 21 sat. I dodajmo, party će trajati sve do 4 sata iza ponoći. Ulaznice po early bird cijeni u iznosu od 13 eura potražite u Tvornici kulture. Regularna cijena ulaznice od petka, 1. prosinca, iznosit će 15 eura. Predzadnja cijena bit će 17, dok će na dan eventa za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 20 eura. Više informacija o ovom najluđem tulumu u godini doznajte na mrežnim stranicama Tvornice kulture.

AUDIO: Radio Tvornica | Dubravko Ivaniš Ripper | 23.10.2023.

Tagged