darko branković - cibona - 2020

Cibona predvođena Brankovićem i Radovčićem u pripremnoj utakmici pobijedila Dubravu

U dugoj pripremnoj utakmici Cibona je pobijedila Dubravu Furnir s visokih 110 – 59. Najistaknutiji u redovima Vukova ponovo je bio Krešimir Radovčić sa 21 košem, 3 asistencije i 3 ukradene lopte. Pratio ga je Danko Branković sa 20 koševa, Prkačin je ubacio 18, a Drežnjak 13. U ovoj utakmici nisu za Cibonu igrali Lovro Gnjidić, Filip Bundović i Mate Vucić zbog lakših ozljeda, a Josip Bilinovac je dobio dva slobodna dana zbog obiteljskih razloga.

“Dubrava je bila dosta lakši protivnik od Igokee i bila je baš po mjeri za naše mlađe igrače. Bilo je teško za igrati zbog sparine. Dobra reakcija igrača, reagirali smo kao i u Laktašima – kao tim. Rekao sam igračima da od prve pripremne do zadnje službene utakmice moraju biti maksimalno ozbiljni i dobro je što su to bili i večeras. Neki igrači su igrali više nego što su trebali, prvenstveno Moore koji je tek stigao”, rekao je nakon utakmice Ivan Velić, trener Cibone.

“Ekipa izbaci pojedinca, stvarno smo igrali kao ekipa. Jedino su nam još malo noge teške zbog svih treninga. Malo smo teže ušli, poslije se vidjela kvaliteta i timski rad. Ovaj put je ispalo da sam ja najbolje odigrao, drugi put će netko drugi. To je prednost naše ekipe i nadam se da će tako biti kroz cijelu sezonu”, rekao je Krešimir Radovčić.

CIBONA – DUBRAVA FURNIR 110 – 59 (27-19, 29-14, 26-3, 28-23)

  • CIBONA: Radovčić 21, Moore, Marić 10, Prkačin 18, Nakić 8, Jerković 7, Drežnjak 13, Krajina 10, Novačić 3, Branković 20;
  • DUBRAVA FURNIR: Cvitanović 8, Nazor, Buljević 9, Perić 12, Kos, Majić 6, Buljević 17, Smolić 6, Prelec, Vlahovec, Jelenek 1;

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

1 thought on “Cibona predvođena Brankovićem i Radovčićem u pripremnoj utakmici pobijedila Dubravu

Comments are closed.