girls weekend 2019 / kaptol boutique cinema

Završeno treće izdanje Girls Weekenda – revije hedonizma, filma i inspiracije

Nakon pet dana ispunjenih filmskim projekcijama, bogatim popratnim sadržajem i ugodnim druženjem u Kaptol Boutique Cinema završeno je treće izdanje revije GIRLS WEEKEND, revije hedonizma, filma i inspiracije.

GIRLS WEEKEND je jedinstveni događaj koji nudi raznovrsni program i cjelovito iskustvo: šest filmskih naslova, govorni program uz niz inspirativnih žena koje kroz razne sfere društvenog djelovanja osnažuju žene, uživanje i opuštanje uz degustaciju pića i popratni sadržaj.

Kroz pet dana, održano je niz filmskih projekcija, kao i bogat popratni sadržaj: WOW bar Kaptol Boutique Cinema tako je privremeno preobražen u oazu za opuštanje, degustaciju pića kao i za opušteni boravak i druženje prije i nakon projekcija; poseban je doživljaj realiziran uz pomoć partnera konferencije koji su svojim proizvodima omogućili poklon vrećice za svaku posjetiteljicu i posjetitelja.

Pored svega toga, govorni program uključio je tri panela: na panelu GLASNE ŽENE gostovale su javne osobe koje kroz digitalne kanale pomiču granice, koriste vlastiti utjecaj u javnosti i na društvenim mrežama te ga preusmjeravaju kako bi inicirale društvenu promjenu. Na spomenutom panelu sudjelovale su glazbenica i voditeljica Ida Prester, novinarka i urednica u Informativnom medijskom servisu HRT-a Maja Sever te producentica, scenaristica i glumica Jelena Veljača.

Panel SNAŽNE ŽENE uključio je gostovanje žena koje pomiču granice fizičke izdržljivosti i djeluju unutar zanimanja koja su donedavno bila percipirana i predodređena samo za muškarce. Gošće su bile Tihana Boban, gorska spašavateljica i licencirana vodičica potražnog psa HGSS-a, Jasmina Kadija, arhitektica i prva hrvatska profesionalna vatrogaskinja, Christine Korade, kineziologinja, kaskaderka i visinska radnica.

Na osnaživanje žena u poslovnom smislu usmjeren je bio panel PODUZETNE ŽENE u sklopu kojeg je predstavljen inkubator ženskog poduzetništva WOMEN IN ADRIA koji kroz razne platforme potiče i osnažuje žensko poduzetništvo. Spomenuti projekt predstavila je Maja Kos, direktorica Operacija Women in Adria, Jelena Čevra, vlasnica tvrtke Pyaar za odnose s javnošću te odvjetnica Maja Šutalo.

Revija Girls Weekend za cilj ima osnaživanje žena, promicanje ženske nezavisnosti, poduzetnosti, uključenosti i svestranosti.

jelena veljača / girls weekend 2019

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -