štikla | hero4heroes | superheroicly shoes | 2019.

Hero4Heroes | Superheroicly Shoes vol. 2 nova je kolekcija cipela s potpisom dizajnerice Marijane Hero

Uspjeh ostvaren pri predstavljanju prve kolekcije cipela na petu za proljeće i ljeto 2018. godine na reviji održanoj tijekom njujorškog tjedna mode u rujnu 2017. dao je Marijani Hero, dizajnerici odjeće i modnih dodataka okupljenih u brend Hero4Heroes dodatni poticaj da najširu publiku upozna sa svojom drugom kolekcijom cipela naziva “Superheroicly vol. 2”!

Nakon otkačenih štikli na block petu na red su dosle zaigrane klompice i sandale te zavodljive salonke sa špicastim vrhom. Također, Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice. A one na sebi imaju već prepoznatljive motive printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevnice. Jednostavno, one su zaigrane, odvažne, raznobojne i kreativne. A nova kolekcija ostaje vjerna prepoznatljivom stilu karakterističnom za Hero4Heroes. Tu su i dalje jarki koloristički akcenti, detaljno razrađeni uzorci i šljokice.

Cipele su izrađene u limitiranom broju, prateći najviše standarde talijanskih majstora postolara, od vrhunske kože u različitim varijantama, od originalne preko metalik i zrnaste do popularnih glitter materijala. Stvarajući modu za heroine svih uzrasta Hero4Heroes se obraća odvažnim ženama. I to onima koje su dovoljno hrabre da sivilo zamijene eksplozijom boja. Dodajmo, kampanja za novu kolekciju snimana je u Londonu. A više o ovom brendu doznajte na mrežnim stranicama na adresi hero4heroes.com.

Tagged