meanit b80 tws | bežične slušalice | 2024.

MeanIT TWS B80, glasne i vrlo povoljne bežične slušalice, dolaze i u crvenoj boji!

MeanIT predstavlja svoj model najnovijih bežičnih stereo slušalica TWS B80 i u crvenoj boji! Podsjetimo, nedavno smo recenzirali taj isti model, ali u crnoj boji i moramo reći da su one jedne od najboljih MeanIT-ovih bluetooth slušalica do sada. A njih odlikuju odlični driveri od čak 13 milimetara, TWS tehnologija i odličan ergonomski dizajn. Dodajmo i da je MeanIT do sada predstavio zaista veliki broj sličnih uređaja. Više o tim malo drugačijim modelima bežičnih slušalica, točnije o modelima B31, B50, B60 i B200, možete doznati ovdje.

Spomenuli smo da bežične slušalice MeanIT B80 koriste, baš kao i njegovi prethodnici, tehnologiju TWS. A to je kratica za True Wireless Stereo, tj. tehologiju posebno razvijenu za ovakvu vrstu uređaja. Naime, ona povezuje slušalice Bluetooth vezom i to na način da kada ih uključite, one će se prvo međusobno povezati, a tek onda spojiti na pametni telefon, računalo, tablet ili neki drugi kompatibilan uređaj. Ukratko, TWS standard je napredniji, brži i stabilniji od svih prethodnih, a kod njega nema kašnjenja u prijenosu. I ono što je najvažnije, TWS tijekom rada troši puno manje energije, što znači da ćete ih moći duže slušati.

Naravno i uz True Wireless Tehnologiju kad-tad će se baterije na slušalicama potrošiti. A tada ih jednostavno vratite u kućište i krenut će punjenje! Dodajmo da je kapacitet glavne baterije u kućištu 200 mAh, a to znači da ćete u punom kućištu moći tri ili četiri puta napuniti obje slušalice. A kako svaka slušalica ima svoju bateriju snage 30 mAh, moći ćete ih slušati satima. Ovaj model dolazi u kućištu crvene boje, ima prozirni poklopac, a ispod njega se nalazi mali display koji u postocima pokazuje trenutnu razinu napunjenosti baterije. A osim što je model slušalica MeanIT TWS B80 najnoviji, on i izgleda modernije i čvršće od spomenutih starijih modela. No, kao i crni model i ovaj ima jednu novinu, a to je da se puni putem USB Type-C ulaza. Ove nove bežične slušalice možete pronaći na MeanIT-ovom web shopu za samo 15,99 eura.

VIDEO-FOTO: Bežične slušalice MeanIT B80 TWS

Tagged