vjeko - neka zvona zvone - 2021

Vjeko se našao u zavodljivom zagrljaju u novom spotu “Neka zvona zvone”

Vjekoslav Ključarić – Vjeko, jedan od najljepših glasova mlađe generacije i zvijezda “A strane”, na nadolazećem 68. Zagrebačkom festivalu predstavit će sjajan novi singl “Neka zvona zvone”.

“Neka zvona zvone” već na prvo slušanje osvaja neodoljivim modernim zvukom i slušatelju se odmah “zavuče pod kožu”. Pjesmu autorski potpisuju Vjekini dugogodišnji suradnici Bruno Kovačić i Miroslav Lesić – Lesique, a njihova suradnja ponovno se pokazala kao pun pogodak.

“Novi singl Neka zvona zvone nastao je sasvim spontano, pjesma se jednostavno dogodila, a budući da sam i ja dosta spontan lik znao sam da će to biti odlična kombinacija. Upravo to nam je potvrdio i prolaz pjesme na Zagrebački festival što me posebno veseli jer je to ujedno i moje prvo sudjelovanje na tom legendarnom festivalu”, rekao je presretni Vjeko i nastavio: “S obzirom na ova novija vremena i sve oskudnija druženja, žao mi je da festival neću moći doživjeti u punom sjaju i uz energiju publike, no siguran sam da ćemo se svejedno dobro zabaviti i da će ljudi pred malim ekranima uživati.”

Pjesmu prati mistični video spot u kojem se Vjeko našao u zavodljivom zagrljaju talentirane plesačice Nike Grah. Video spot potpisuju producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić, poznatiji kao SESTRICE.

“Hvala svima koji su doprinjeli na setu i u stvaranju ove priče, a to su Eni Jurišić, Bruno Kovačić i Izidor Vasilić. Također, zahvala i našem zboru u sastavu Iva Šarić, Andrea Komušar, Anamaria Cvjetković, Tonja Siser, Lea Švec Dumbović, Karla Nikolina Đuratek, Tena Domiter i Vanja Čulek”, posebno zahvalio se Vjeko. O Vjeki više doznajte na Facebook stranici.

Zagrebački festival trebao je biti održan 29. siječnja 2021. godine, no zbog kontinuiranog epidemiološkog rizik od koronavirusa te posljedica katastrofalnog potresa odgođen je za proljeće. No, pjesme koje će se natjecati na Festivalu možete poslušati i prije na streaming servisima.

Vjeko – Neka zvona zvone

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -