vedran mičetić - 2020

Vedran Mičetić, riječki kantautor, predstavlja novi singl i spot “Kad sve more prekrije”

Riječki kantautor Vedran Mičetić predstavlja novi singl i video spot “Kad sve more prekrije (Poljubi me)”. Pjesma je rađena u suradnji s Oljom Dešićem, a svojom lepezom ritmičnosti jednostavno poziva na ples. Bubnjeve je svirao Marko Lazarić, gitare Mario Šimunković, Dino Ivelja je odsvirao kontrabas, Olja Dešić i Nataša Tonković su pjevali prateće vokale, a za glazbenu produkciju je zaslužan Olja Dešić. Video spot “Kad sve more prekrije (Poljubi me)” je radio Tvrtko Vidokk Barišić, koji iza sebe ima bogatu karijeru u tom segmentu.

“U ovoj pjesmi sam želio potpuno drugu priču od dosadašnjih spotova i na moje ogromno zadovoljstvo to se i desilo. Trebao se snimati davno prije, no korona je učinila svoje i nismo mogli realizirati ideju, ali 29. svibnja 2020. godine sve smo nadoknadili i krenuli sa snimanjem. Snimali smo nekoliko dana da dobijemo točno ono što smo htjeli. Dugogodišnja prijateljica i plesačica Jasna Žnidarčić je svojim plesnim pokretima uveličala spot, a Mario Šimunković (gitara), Dino Ivelja (kontrabas), Dorian Cuculić (klavijature) i Ivo Heder (bubnjevi) su činili bend”, rekao je Vedran Mičetić.

Vedran Mičetić iza sebe ima album Odsjaj godina (2009.), na kojem su aranžmane potpisali Ivan Popeskić i Ivan Pešut, a brojni renomirani glazbenici su sudjelovali u snimanju: Henry Radanović, Tonči Grabušić, Branimir Gazdik, Lela Kaplowitz, Marina Perazić

2016. godine započinje suradnju s Oljom Dešić, koja je donijela singlove Pamtim i Piši ponekad te novi zvuk i novi smjer Vedranovih pjesama. Zaokret koji se dogodio nije slučajan, već prirodan slijed Vedrana i njegovog izričaja, koji savršeno odgovara njegovoj osobnosti, tekstovima i lirici, a krunu suradnje predstavlja novi singl Kad sve more prekrije (Poljubi me).


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Vedran Mičetić, riječki kantautor, predstavlja novi singl i spot “Kad sve more prekrije”

Comments are closed.