staropramen piknik 2020 - likovna akademija, ilica 85, zagreb

U dvorištu Likovne akademije otvoren najšarmantniji piknik u gradu koji donosi brojna iznenađenja

Ljeto još uvijek traje i idealno je vrijeme za piknik i druženje u skrivenim zelenim oazama. Ako uz idilično uređenje možete uživati u vrhunskim street receptima poznatih chefova, hladno pivo i koncerte popularnih glazbenika, znate da počinje Staropramen piknik. U dvorištu Likovne akademije (Ilica 85) uz odlične zvuke Matije Cveka & The Funkensteins otvoren je desetodnevni piknik na kojem ćete svaki dan do 30. kolovoza 2020. godine uživati u opuštenim ljetnim trenucima. Piknik je ove godine prepun novosti pa tako u food courtu u kojem se možete počastiti bogatom ponudom jela, prvi put možete isprobati ponudu Staropramen Food Trucka.

Centralno mjesto za druženje u parku kojim dominira skulptura Ivana Meštrovića su popularne sjenice koje pružaju privatnost i prostor za neometano uživanje u hrani i piću. Za sve koji ipak žele osjetiti dojam piknika na travi, tu su dekice i jastučići s kojima možete stvoriti vlastiti piknik ugođaj. I ljubitelji knjiga doći će na svoje jer im je na raspolaganju jedina pop up zelena knjižnica u gradu.

Uz brojne lampice, jastučiće, košare, piknik stoliće i cvijeće, park Likovne akademije u sljedećih će deset dana biti najšarmantnije mjesto za odmor u gradu. Svaki dan od 20. do 30. kolovoza 2020. godine na piknik pozornici nastupat će mladi i talentirani glazbenici. Nakon otvorenja i Matije Cveka, u petak, 21. kolovoza nastupit će Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli, a uslijedit će koncerti Nikole Marjanovića, grupe Pavel, Jure Brkljače, Lu Jakelić te druga glazbena iznenađenja.

Zalogaji, koji najbolje prate selekciju Staropramen piva, naći će se na dva spota unutar piknik dvorišta – na Halpers kućici i na prepoznatljivom zelenom Staropramen Food Trucku. Sicilijanska pizza, pulled pork, pikantni krumpirići ili hamburger s kozicama tek su dio kulinarske ponude zbog koje će se svatko poželjeti vratiti bar još jednom.

Na zelenoj travi, uživanje u hrani, pivu i glazbi, sukladno svim epidemiološkim mjerama, trajat će od 15 sati do ponoći radnim danom te od 12 sati do ponoći vikendom, a točan program može se provjeriti na službenoj Facebook stranici Staropramen piknika.

Naravno, otvorenje sad već tradicionalnog piknika nisu propustili ni poznati obožavatelji. Tu ste mogli sresti Amara Bukvića, Petru Kurtelu, Mirnu Medaković Stepinac, Nevenu Rendeli Vejzović, Daniela Bilića, Aleksandru Milinković, Edvina Liverića, Ninu Miu Čikeš, Elizabetu Brodić, Aleks Curać Šarić i mnoge drugi. Zato dođite i Vi!

nevena rendeli vejzović - staropramen piknik zagreb 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -