promotivna vrećica - turistička zajednica grada jastrebarskog - 2021.

Turistička zajednica grada Jastrebarskog predstavila promotivnu vrećicu

Turistička zajednica grada Jastrebarskog osmislila je i producirala novi promotivni materijal – promotivnu vrećicu. To su vrećice koje, na neki način, “pričaju” o doživljajima, inspiracijama i uspomenama koja stvara Jaska. U vremenu u kojem je turističko tržište pogođeno pandemijom koronavirusa i u kojem se to stanje mijenja gotovo svakodnevno, svaka destinacija mora osmisliti način kojim će se istaknuti među potencijalnim posjetiteljima.

Vrećica je plan grada koji nedvojbeno asocira na ljudske žile kucavice, jer upravo Jaska kuca potencijalima posjetiteljima za njihov dolazak i kuca za sadržaj koji nudi posjetiteljima. Pozadina asocira i na dlan ruke koju Jaska pruža svim svojim posjetiteljima svojom otvorenošću i gostoljubivošću.


Pri izradi korišten je eko papir koji poziva na očuvanje prirode i ekološku svijest. Producirane su dvije vrste vrećica – tu su standardna vrećica i vrećica za vino. Vrste vrećica su podijeljene na dvije boje – crnu i zelenu, a svaka vrećica ima hrvatsku i englesku inačicu. Uz to, svaka vrećica ima svoju poruku – to su Get inspiration. Get now. i Get wine. Get it now.

Ključne riječi vrećica su inspiracija i sada, inspiraciju koju je moguće otkriti i u najmanjem kutku Jaske. Motivacijska poruka poziva sve ljude na promjenu svojeg okruženja. Dolaskom u Jasku, novo okruženje stvara iskru inspiracije dajući novi način gledanja na stvari, pojave, okoliš, zanate, tradiciju i povijest.

Kultura, tradicija i povijest svakog zanata neiscrpan su izvor inspiracije

Istraživanjem i proučavanjem ljudskog rada, može biti novo polje za kreativnosti i biti izvrstan izvor kada nam ponestane ideja. Riječ sada poziva na osvješćivanjem bogatstva života i slobode te iskorištavanjem svakog slobodnog trenutka za znanjem, istraživanjem, putovanjem i hedoniziranjem.

S toga, dođite u Jasku, gradić na pola puta između Zagreba i Karlovca, po ‘vrećicu’ inspiracije. A tu vrećicu inspiracije napunite skupljenim doživljajima koja nudi Jaska i njezina inspirativna priroda. Uživajte u neprestanoj inspiraciji koji nudi Jaska sada. Više o onome što Vam nudi Turistička zajednica Grada Jastrebarskog doznajte na mrežnim stranicama na adresi tzgj.hr.

Tagged